Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κούγιας για δολοφονία 19χρονου: «Ταυτοποιήθηκαν άλλοι έξι δράστες»

Αποκαλύψεις για τη στυγερή δολοφονία του 19χρονου

3 Φεβρουαρίου 2022 20:45
Κούγιας για δολοφονία 19χρονου: «Ταυτοποιήθηκαν άλλοι έξι δράστες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμη έξι άτομα φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί για την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε ο Άλκης και η παρέα του στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό αποκάλυψε ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του αδικοχαμένου 19χρονου, Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

«Κατόπιν της κατηγορίας που απήγγειλε ο εισαγγελέας, όλοι όσοι συλληφθούν, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες συνέργειας και συμμετοχής στην δολοφονία του Άλκη, και παράλληλα για δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας, και φυσικά την ποινή καθείρξεως έως 15 χρόνια» επισήμανε ο κ. Κούγιας.

ΚΟΥΓΙΑς

Μάλιστα, υπογράμμισε πως ανέλαβε αφιλοκερδώς την νομική υπεράσπιση της τραγικής οικογένειας καθώς έχει και ο ίδιος έναν 19χρονο γιο που είναι δευτεροετής στη νομική και φίλαθλος ομάδας.
«Έχω έναν γιο 19 χρονών, που είναι φίλαθλος μιας ομάδας. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα πάω στην κηδεία του» υπογράμμισε.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως αισθάνεται το ίδιο βάρος όπως όταν κλήθηκε να υπερασπιστεί την οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη, ενώ εκείνος ο ιδιοκτήτης της Λάρισας έχει δώσει μεγάλο αγώνα απέναντι στους οργανωμένους.

Υπενθυμίζεται, ότι την Πέμπτη ταυτοποιήθηκε ο 23χρονος και του αποδόθηκε η πρώτη ποινή που είναι 4 χρόνια και 3 μήνες χωρίς αναστολή.

Θεσσαλονίκη: Έφοδος της ΕΛΑΣ και στο γήπεδο της Τούμπας (video)

Συνεχίζεται η ταυτόχρονη αστυνομική επιχείρηση σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, όπου αυτή την ώρα η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται και στο γήπεδο της Τούμπας.

Παράλληλα, πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε στην ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν και στις οδούς Παπάφη και Ορέστου, ενώ το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και στην περιοχή του Ευόσμου, αλλά και των Αμπελοκήπων.

Οι έρευνες διεξάγονται στο πλαίσιο εντοπισμού είτε συμμετεχόντων στη δολοφονική επίθεση έναντι του 19χρονου Άλκη, είτε στοιχείων που μπορούν να οδηγήσουν στους δράστες, όπως συνέβη χθες κατά την έρευνα των αρχών στον κεντρικό σύνδεσμο του ΠΑΟΚ «Θύρα 4» που βρίσκεται επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις έρευνες, οι οποίες πραγματοποιούνται παρουσία δικαστικών λειτουργών, συμμετέχουν και αστυνομικοί σκύλοι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share