Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ στη ΔΟΥ Αθηνών: Ξυλοκόπησε υπάλληλο επειδή δεν του έδινε έγγραφο που δεν δικαιούται

Απίστευτο περιστατικό βίας!

3 Φεβρουαρίου 2022 17:54
Σοκ στη ΔΟΥ Αθηνών: Ξυλοκόπησε υπάλληλο επειδή δεν του έδινε έγγραφο που δεν δικαιούται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα άγριο επεισόδιο σημειώθηκε στην ΙΒ ΔΟΥ Αθηνών όταν πολίτης που ήθελε να εξυπηρετηθεί, επιτέθηκε σε έξαλλη κατάσταση σε έναν υπάλληλο της εφορίας.

Παράλληλα, νέο περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε στη Πρέβεζα

Ο δράστης της επίθεσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ζητούσε έντονα να λάβει φορολογική ενημερότητα, την οποία δεν δικαιούται καθώς έχει χρέη προς το Δημόσιο.

Όταν συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε η δυνατότητα και η πιθανότητα να παραλάβει το έγγραφο, άρχισε να βρίζει με χυδαίο τρόπο τον υπάλληλο, έως ότου βγήκε εκτός εαυτού και ξεκίνησε να τον χτυπάει με μπουνιές και κλωτσιές.

δου-αθηνα

Ο εφοριακός οδηγήθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας, με κάταγμα στο πόδι και μώλωπες στο υπόλοιπο σώμα.
Ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, επικοινώνησε αμέσως με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, και τον διοικητή του Λαϊκού νοσοκομείου, προκειμένου να μιλήσει με το θύμα της επίθεσης και να ενημερωθεί για την κατάστασή του.
Η πρόκληση σωματικής βλάβης σε υπάλληλο κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του διώκεται αυτεπαγγέλτως και αποτελεί ιδιαίτερα επιβαρυντική περίσταση και για αυτό ενημερώθηκε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share