Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ίλιον: Καθηγητής έβγαλε από την τάξη μαθητή που φορούσε φούστα

Πώς αντέδρασαν οι συμμαθητές του

3 Φεβρουαρίου 2022 15:45
Ίλιον: Καθηγητής έβγαλε από την τάξη μαθητή που φορούσε φούστα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καθηγητής του Μουσικού Σχολείου Ιλίου επιτέθηκε λεκτικά σε μαθητή της 1ης Γυμνασίου επειδή πήγε στο σχολείο με φούστα.

Τα παιδιά του σχολείου σε μία ένδειξη συμπαράστασης στον συμμαθητή τους από χθες εμφανίστηκαν στο σχολείο με γραβάτες και φούστες.

Δείτε επίσης: Δάσκαλοι ενάντια στο ομοφοβικό bullying: Φόρεσαν φούστες για να υποστηρίξουν μαθητή τους

Ίλιον Καθηγητής φούστα

Ο καθηγητής σύμφωνα με καταγγελία γονέα στο protothema.gr μόλις αντίκρισε τον μαθητή άρχισε να τον προσβάλει προκαλώντας τις αντιδράσεις των συμμαθητών του: «Το σκηνικό έγινε Τριτη μεταξύ ενός καθηγητή και ενός μαθητή της 1η Γυμνασίου. Το παιδί αν θέλει ή αισθάνεται κορίτσι είναι δικαίωμα του και δεν αφορά κανέναν πέρα από εκείνο και την οικογένεια του. Ο καθηγητής, σύμφωνα με τα παιδιά, έκανε ξεφτίλα το παιδί μπροστά σε όλη την τάξη. Έφτασε στο σημείο να το αποκαλέσει: “Nτροπή της κοινωνίας”. Το έβγαλε έξω από την τάξη και το έστειλε στο γραφείο της διεύθυνσης. Ειδοποιήθηκαν μέχρι και οι γονείς του παιδιού που πήγαν στο σχολείο και όπως ήταν φυσικό ζήτησαν εξηγήσεις».

«Ξεσηκώθηκε όλο το σχολείο με αποτέλεσμα τα παιδιά σαν διαμαρτυρία να πάρουν την απόφαση και να εμφανιστούν την επόμενη ημέρα ντυμένα τα κορίτσια με παντελόνια και γραβάτες και τα αγόρια με φούστες. Τα παιδιά και σήμερα πέρα από 6 μαθητές εμφανίστηκαν έτσι πάλι ντυμένα».

Aύριο το πρωί, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων θα συναντηθεί με τη διευθύντρια του σχολείου προκειμένου να συζητηθεί το πρόβλημα που ανέκυψε.



 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share