Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χαλκίδα: Με ποινικό παρελθόν για οπαδική βία ο 41χρονος πατέρας που δέχτηκε επίθεση με ρόπαλα (video)

Eίχε συλληφθεί στον Πειραιά το 2009 και το 2010 για παραβάσεις του «Νόμου Περί Αθλητισμού»

3 Φεβρουαρίου 2022 12:23
Χαλκίδα: Με ποινικό παρελθόν για οπαδική βία ο 41χρονος πατέρας που δέχτηκε επίθεση με ρόπαλα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποινικό παρελθόν, με αδικήματα που σχετίζονται με την οπαδική βία είχε ο 41χρονος που δέχτηκε την επίθεση το βράδυ της περασμένης Τρίτης στη Χαλκίδα (1/2).

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order» είχε συλληφθεί στον Πειραιά το 2009 και το 2010, για παραβάσεις του «Νόμου Περί Αθλητισμού».

χαλκιδα-οπαδικη-βια

Ο 41χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ήταν οργανωμένος οπαδός, ζούσε στο Μοσχάτο, μέχρι που τα τελευταία χρόνια μετακόμισε με την οικογένειά του στη Χαλκίδα. Το αμαρτωλό παρελθόν του, τον ακολούθησε και στην πρωτεύουσα της Εύβοιας, καθώς δέχτηκε οργανωμένη επίθεση από οπαδούς αντίπαλης ομάδας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στις 20:00, βράδυ Τρίτης (1/2), έξω από γυμναστήριο. Εκεί ο 41χρονος πατέρας περίμενε να τελειώσει το παιδί του από το μάθημα πολεμικών τεχνών, όταν ξαφνικά τον πλησίασαν δύο άντρες με κουκούλες full face.

Ο ένας τον ακινητοποίησε και ο συνεργός του, τον χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στην άσφαλτο. Στη συνέχεια, οι δράστες άρχισαν να σπάνε το αυτοκίνητο του θύματος. Δίπλα τους ήταν δύο άτομα, με τα οποία στο τέλος επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο στο οποίο τους περίμενε πέμπτος συνεργός τους που καθόταν στη θέση του οδηγού, και εξαφανίστηκαν. Το θύμα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου του έγιναν ράμματα στο κεφάλι, και αποχώρησε. Στη συνέχεια, υπέβαλε μήνυση κατά των δραστών.

Όπως είπε στους αστυνομικούς οι δράστες είχαν οπαδικά κίνητρα. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας, συνέλαβαν έναν 28χρονο ο οποίος τον χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order» είναι οργανωμένος οπαδός αντίπαλης ομάδας και εργάζεται στην Ε.Α.Β. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα του άσκησε δίωξη για «ελαφριά σωματική βλάβη» όρισε τακτική δικάσιμο, και αφέθηκε ελεύθερος.

Επίσης, η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει και τον δεύτερο δράστη, καθώς τον αναγνώρισε σε φωτογραφίες το θύμα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των τριών συνεργών τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share