Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κύκλωμα μαστροπείας: Γνωστή πιανίστα-συνοδός εξαπατά εύπορους άνδρες

Σε αυτό το κύκλωμα συμμετείχαν τουλάχιστον 45 γυναίκες

3 Φεβρουαρίου 2022 09:41
Κύκλωμα μαστροπείας: Γνωστή πιανίστα-συνοδός εξαπατά εύπορους άνδρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα μαστροπείας στη χώρα. Ο τζίρος του σύμφωνα με ανώτερο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ, είχε εκτιμηθεί στα 12 εκατ. ευρώ το χρόνο. Σε αυτό το κύκλωμα συμμετείχαν τουλάχιστον 45 γυναίκες.

Πραγματοποιούσαν έως και 5 ραντεβού τη μέρα, με ελάχιστο κόστος αμοιβής 180 ευρώ την ώρα. Το 50% επί των κερδών πήγαιναν στον αρχηγό του κυκλώματος, έναν πρώην φωτογράφο, ενώ 20 ευρώ έπαιρνε ο οδηγός που μετέφερε τις κοπέλες.

Υπόθεση βιασμού 17χρονης: «Όταν βγάζουν τα β@ζ@κι@ απ’ έξω και προκαλούν...» - Σάλος με τις δηλώσεις υπέρ του 37χρονου ιερέα (Video)

Εκείνες εισέπρατταν 90 ευρώ για κάθε ώρα παροχής ερωτικών υπηρεσιών στους πελάτες. Η δράση τους αποκαλύφθηκε τον Μάρτιο του 2019 μετά την καταγγελία μιας μαθήτριας της Γ΄ Λυκείου, η οποία είχε πει στους αστυνομικούς ότι παρασύρθηκε από τον φωτογράφο- αρχηγό του κυκλώματος. Την είχε εντάξει σε έναν “στρατό” από εκδιδόμενες γυναίκες, αλλοδαπές και Ελληνίδες, απαιτώντας από την ίδια να προσφέρει το κορμί της σε εύπορους πελάτες έναντι αδράς αμοιβής.

κυκλωμα-μαστροπειασ-πιανιστα

Μεταξύ των ενταγμένων στο κύκλωμα μαστροπείας κοριτσιών που εκδίδονταν και μέσω της ιστοσελίδας Athens Diva, υπήρξε και μια αρκετά γνωστή πιανίστα η οποία εμφανίστηκε στα σαλόνια της υψηλής κοινωνίας με το ψευδώνυμο «Αφροδίτη».

Η εν λόγω γυναίκα, σύμφωνα με την καταγγελία συνεχίζει την δράση της σε έναν πιο κλειστό κύκλο. «Το χειρότερο όμως είναι ότι κινείται παραπλανητικά και εξαπατά πλήθος εύπορων ανδρών με είσπραξη μεγάλων ποσών. Πρόκειται για συστηματική απάτη» αναφέρει ο καταγγέλλων.

Ο ίδιος ισχυρίζεται στην καταγγελία του πως η πιανίστα-συνοδός δρα οργανωμένα, βάζοντας στο στόχαστρο οικογενειάρχες και προχωρά σε εκβιασμούς έναντι οικονομικού οφέλους . «Είναι παράδειγμα επικίνδυνης γυναίκας, που τα μελλοντικά της θύματα παραμένουν ανυποψίαστα πίσω από το αγγελικό της πρόσωπο» καταλήγει ο καταγγέλλων.

Πηγή: protothema.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share