Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρας που έχασε τα τρία παιδιά της (photos)

Η τραγική ιστορία που έχει προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση

3 Φεβρουαρίου 2022 08:59
Πάτρα: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρας που έχασε τα τρία παιδιά της (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ανάρτηση της μητέρας της μικρής Τζωρτζίνας από την Πάτρα που μέσα σε 3 χρόνια έχασε και τα τρία παιδιά της, είναι σπαρακτική.

«Αντέχω μέχρι να την αποχαιρετήσω… το μετά αβέβαιο»: Σπαράζει καρδιές η μάνα που έχασε και τα τρία της παιδιά στην Πάτρα

Λίγες μόνο ώρες μετά τον τελευταίο αντίο στο τρίτο παιδί της, η μητέρα συγκλονίζει με τα όσα γράφει:

«Σας γέννησα, σας έδωσα ζωή!! Όμως σας έχω θυμώσει γιατί αφήσατε τη αγκαλιά μου άδεια!!

Ήσουν το στήριγμα μου, ο λόγος που γελούσα, ο λόγος που έπαιρνα δύναμη να συνεχίσω!!

Ήσουν μαχήτρια μέχρι τελευταία στιγμή γελούσες, μας κοίταγες χωρίς να μπορείς να μιλήσεις και μας έλεγαν τα μάτια σου συνεχίστε εγώ είμαι εδώ παλεύω!!

Καλό ταξίδι μιτσιμπονακι μου!!
Καλή αντάμωση με τις αδερφούλες σου!!
Για μένα δε φύγατε και δε θα φύγετε ποτέ!!!
Σ αγαπάω και τις τρεις τζωρτζινα»

Πανελλήνια συγκίνηση

πατρα-μητερα-νεκρα-παιδια

Και τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη «έσβησαν» αιφνίδια, προκαλώντας έντονο προβληματισμό στην πανεπιστημιακή κοινότητα.

Τον Μάρτιο του 2021 η οικογένεια του Μάνου και της Ρούλας Δασκαλάκη, θρηνούσε την ξαφνική απώλεια της μόλις έξι μηνών κόρη τους, της Ίριδας που πέθανε, ξαφνικά, στον ύπνο της. Το 2019, πέθαινε η ηλικίας 3,5 ετών Μαλένα, που έδινε μάχη με τη λευχαιμία.

Δυστυχώς, η μοίρα επιφύλασσε και τρίτο οδυνηρό χτύπημα. Το περασμένο Σάββατο (29.01.2022) η μικρή Τζωρτζίνα πέταξε για τον ουρανό και τα αδέλφια της. Αυτό το γεγονός έχει προβληματίσει έντονα την ιατρική κοινότητα η οποία και αναζητά απαντήσεις.

Συγκίνηση στην Πάτρα: Τατουάζ με τη μικρή της Μαλένα έχει κάνει η τραγική μητέρα που έχασε τρία παιδιά σε τρία χρόνια (photos)

Ο επίλογος μιας τραγικής οικογενειακής ιστορίας που εκτυλίσσεται στην Πάτρα, γράφεται σήμερα Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, καθώς η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγγου, που έχει χάσει μέσα σε μόλις τρία χρόνια και τα τρία παιδιά της, κηδεύει την 9χρονη Τζωρτζίνα της.

Πρώτη έφυγε τον Απρίλιο του 2019 η 3,5 ετών Μαλένα, από ηπατική ανεπάρκεια και λευχαιμία. Δύο χρόνια μετά, τον Μάρτιο του 2021 χάθηκε στον ύπνο του το δεύτερο παιδί που ήταν 6,5 μηνών από από αγενεσία του φλεβόκομπου, μια σπάνια αρρώστια. Το όνομά της ήταν Ίριδα. Και τώρα, πέθανε και το τρίτο παιδί, η 9χρονη Τζωρτζίνα Δασκαλάκη, από καρδιακή ανακοπή, τα αίτια της οποίας δεν μπορούν ακόμη να διευκρινιστούν και αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Η τραγική μητέρα σε αναρτήσεις της στο facebook δείχνει πριν από καιρό τα χέρια της στα οποία έχει κάνει τατουάζ με τη μορφή της μικρής Μαλένας και την ημερομηνία του θανάτου της, 13 Απριλίου 2019.

πατρα-μητερα-νεκρα-παιδια

Η Ρούλα Πισπιρίγγου θρηνεί για τα τρία παιδιά της, προσπαθώντας να σταθεί όρθια μετά την τραγωδία που εκείνη και ο σύζυγός της ζουν τα τελευταία χρόνια. Τα παιδιά της είναι παρόντα μέσα από τις εικόνες που η γυναίκα αναρτά στη σελίδα της στο facebook. Φωτογραφίες της Τζωρτζίνας, της Μαλένα και της Ίριδας, να χαμογελούν...

"Κληρονομικό δεν είναι γιατί είναι τρεις διαφορετικοί θάνατοι. Η μία ήταν λευχαιμία ή άλλη αγεννεσία του φλεβόκομπου και τώρα ακόμα δεν έχουμε βρει τα αίτια. Γράφουν αιφνίδιος θάνατος. Η καρδιά της θα εξεταστεί και θα έχουμε αποτελέσματα, τουλάχιστον να μπορέσουν να σωθούν και κάποια άλλα παιδιά" είπε ο παππούς για την απώλεια των εγγονιών του.

Η οικογένεια ζήτησε στο σημερινό τελευταίο αντίο για τη Τζωρτζίνα, να γίνουν καταθέσεις υπέρ του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Καρκίνο "Φλόγα".

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share