Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023

Δίκη «ψευτογιατρού»: Οι πραγματογνώμονες καταθέτουν στο δικαστήριο για τις συνταγές θανάτου του… Dr Kontos

"Πήρε στο λαιμό του" δύο ανήλικα παιδιά και ακόμη 10 συνανθρώπους μας

3 Φεβρουαρίου 2022 07:37
Δίκη «ψευτογιατρού»: Οι πραγματογνώμονες καταθέτουν στο δικαστήριο για τις συνταγές θανάτου του… Dr Kontos
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα όσα διαπίστωσαν εξετάζοντας τους ιατρικούς φακέλους των καρκινοπαθών, τους οποίους… κούραρε με μαντζούνια και βοτάνια ο «ψευτογιατρός» θα καταθέσουν σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, όπου συνεχίζεται η δίκη για την απίστευτη αυτή υπόθεση, οι πραγματογνώμονες που όρισαν οι δικαστικές αρχές.

"Ψευτογιατρός" : Συγκλονίζει νέα μαρτυρία ασθενούς με σκλήρυνση κατά πλάκας - Ουρές σε μοναστήρι για να εξετάσει

Ο «ψευτογιατρός» δικάζεται από τον περασμένο Νοέμβριο για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών καρκινοπαθών. Μέχρι στιγμής στη δίκη έχουν καταθέσει θύματα αλλά και συγγενείς θυμάτων του κατηγορουμένου, περιγράφοντας απίστευτα σκηνικά με κομπογιαννίτικες θεραπείες που τους χορηγούσε ο …Dr Kontos προκειμένου, όπως τους διαβεβαίωνε, να ιαθούν πλήρως από ασθένειες όπως ο καρκίνος και η σκλήρυνση κατά πλάκας.

ψευτογιατροσ

Συνολικά σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, κατά το χρονικό διάστημα από το 2010 έως το 2019 οκτώ άνδρες και τέσσερις γυναίκες, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικα παιδιά έχασαν τη ζωή τους από καρκίνο ακολουθώντας τις δήθεν θεραπείες του «ψευτογιατρού».

Όπως προκύπτει από την πραγματογνωμοσύνη της ιατροδικαστού που ορίστηκε από τις δικαστικές αρχές, ο θάνατος των ασθενών που εμπιστεύτηκαν τον …Dr Konto «επήλθε συνεπεία καρδιοαναπνευστικής ανακοπής, σε έδαφος γενικευμένης καρκινωμάτωσης, σε έδαφος του καρκίνου, μετά από διακοπή της θεραπείας τους από τον ψευτογιατρό».

Επιπρόσθετα, όπως έκριναν οι ειδικοί επιστήμονες το προσδόκιμο επιβίωσης κατά μέσο όρο για τους ασθενείς από τη στιγμή που γνώρισαν τον «ψευτογιατρό» και μετά θα ξεπερνούσε τη διετία- πενταετία (γλοιοβλαστώματα) και σε κάποιες περιπτώσεις ενδεχομένως και την πενταετία - δεκαετία (καρκίνος μαστού, πνεύμονα, παχέος εντέρου). Υπήρξε δε περιστατικό που θα έφτανε και σε πλήρη ίαση...

Να σημειωθεί, τέλος, πως οι καταθέσεις των περισσοτέρων θυμάτων και των συγγενών θυμάτων του «ψευτογιατρού» έχουν ολοκληρωθεί. Υπήρξαν όμως και περιπτώσεις θυμάτων που δεν εμφανίστηκαν μέχρι σήμερα στο ακροατήριο για να καταθέσουν, παρότι έχουν κληθεί. Οι μάρτυρες αυτές δεν αποκλείεται να δώσουν το «παρών» αργότερα.

Πηγή: lawandorder.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share