Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέα καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας - 25χρονη καταγγέλλει τον σύζυγό της για ξυλοδαρμό μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους

Την έσυρε από τα μαλλιά στο πάτωμα και τη χτύπησε

2 Φεβρουαρίου 2022 13:37
Νέα καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας - 25χρονη καταγγέλλει τον σύζυγό της για ξυλοδαρμό μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε καταγγελία εις βάρος του συζύγου της προχώρησε μία 25χρονη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών στην Εύβοια.

Η γυναίκα κατήγγειλε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που υποστηρίζει ότι σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, σε περιοχή κοντά στην Ιστιαία, σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr.

Η καταγγελία αναφέρει πως ο 50χρονος σύζυγος της 25χρονης, τη χτύπησε μέσα στο σπίτι τους, αφού πριν την είχε σύρει από τα μαλλιά στο πάτωμα, μπροστά στα ανήλικα παιδιά της.

Λίγο μετά τις 23:00 αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι και συνέλαβαν τον άνδρα, τον οποίο και οδήγησαν στο ΑΤ Ιστιαίας, μέσω της διαδικασίας του αυτοφώρου.

Ο 50χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

αστυνομια

Συναγερμός στην Χαλκίδα: Χούλιγκαν χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι πατέρα ανήλικου – Μία σύλληψη (video)

Άλλο ένα επεισόδιο ξυλοδαρμού με οπαδικά κίνητρα έγινε στις 8:00 το βράδυ της Τρίτης (1/2) έξω από γυμναστήριο στη Χαλκίδα.

Ένας πατέρας ενός ανήλικου αγοριού, περίμενε το γιο του να τελειώσει το μάθημα πολεμικών τεχνών, όταν δύο άνδρες με κουκούλες άρχισαν να τον χτυπάνε και μάλιστα ο ένας το χτύπησε στο κεφάλι με σφυρί που κρατούσε και τον έριξαν αιμόφυρτο στο έδαφος. Στη συνέχεια του έσπασαν το αμάξι.

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Θλίψη και αναπάντητα "γιατί" στο στερνό αντίο στον Άλκη – Σε λευκό φέρετρο η σορός (photo-video)

Νέο σοκ στη Θεσσαλονίκη: 10 θρασύδειλοι χτύπησαν βάναυσα 14χρονο με πρόσχημα τα οπαδικά!

Δεν έφτανε στη Θεσσαλονίκη ο θρήνος που βιώνει, μαζί με το υπόλοιπο πανελλήνιο, για το θάνατο του 19χρονου Άλκη, καθώς προστέθηκε ακόμη ένα περιστατικό με πρόσχημα τα οπαδικά, με θύμα αυτή την φορά ένα 14χρονο αγόρι, που ξυλοκοπήθηκε από 10 άτομα.

Ο 14χρονος ήταν με τον 15χρονο αδερφό του και έκαναν βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης όταν τους επιτέθηκαν οι 10 τραμπούκοι. Χτύπησαν τον 14χρονο στο κεφάλι, του προκάλεσαν μελανιές σε όλο το πρόσωπο και το σώμα, αλλά και αιμάτωμα στο συκώτι.

Το χρονικό του περιστατικό

Όλα έγιναν στις 21:00 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (29.01.2022), σύμφωνα με την ΕΡΤ3, όταν τα δυο αδέρφια 14 και 15 ετών έκαναν βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης. στο ύψους του Μακεδονία Παλλάς είδαν ξαφνικά μια ομάδα 10 νεαρών να τους ζητάει να πάνε προς το μέρος τους. Τα δυο αδέρφια ένιωσαν ότι κινδυνεύουν και άρχισαν να τρέχουν. Ο μεγαλύτερος αδερφός κατάφερε να ξεφύγει, αλλά όχι και ο 14χρονος, τον οποίο έπιασαν και άρχισαν να χτυπούν.

Και ενώ χτυπούσαν ανελέητα το 14χρονο αγόρι, οι 10 τραμπούκοι τον ρωτούσαν αν ανήκει σε συγκεκριμένη ομάδα της πόλης.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου σύμφωνα με τον πατέρα των δυο παιδιών, βγήκε και έδιωξε τους 10 που χτυπούσαν με μανία τον 14χρονο και έσωσαν τελικά το παιδί.

Οι αρχές ερευνούν βίντεο της περιοχής και εντατικοποιούν τους ελέγχους προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες της επίθεσης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share