Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τρόμος στο κέντρο της Αθήνας: Επίθεση αγνώστων στο κτήριο του ΟΣΕ (video)

Οι δύο έσπαγαν τις τζαμαρίες και ο τρίτος τους βιντεοσκοπούσε

2 Φεβρουαρίου 2022 11:25
Τρόμος στο κέντρο της Αθήνας: Επίθεση αγνώστων στο κτήριο του ΟΣΕ (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φθορές στην είσοδο του κτηρίου του ΟΣΕ στην Καρόλου 1 στην πλατεία Βάθης προκάλεσαν τρεις άγνωστοι με βαριοπούλες στις 2:50 τα ξημερώματα (2/2). Οι δύο έσπαγαν τις τζαμαρίες και ο τρίτος τους βιντεοσκοπούσε. Οι δράστες έχουν καταγραφεί σύμφωνα με πληροφορίες, από τις κάμερες του κτηρίου.

αστυνομια-θεσσαλονικη

Νέο σοκ στη Θεσσαλονίκη: 10 θρασύδειλοι χτύπησαν βάναυσα 14χρονο με πρόσχημα τα οπαδικά!

Δεν έφτανε στη Θεσσαλονίκη ο θρήνος που βιώνει, μαζί με το υπόλοιπο πανελλήνιο, για το θάνατο του 19χρονου Άλκη, καθώς προστέθηκε ακόμη ένα περιστατικό με πρόσχημα τα οπαδικά, με θύμα αυτή την φορά ένα 14χρονο αγόρι, που ξυλοκοπήθηκε από 10 άτομα.

Ο 14χρονος ήταν με τον 15χρονο αδερφό του και έκαναν βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης όταν τους επιτέθηκαν οι 10 τραμπούκοι. Χτύπησαν τον 14χρονο στο κεφάλι, του προκάλεσαν μελανιές σε όλο το πρόσωπο και το σώμα, αλλά και αιμάτωμα στο συκώτι.

Το χρονικό του περιστατικό

Όλα έγιναν στις 21:00 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (29.01.2022), σύμφωνα με την ΕΡΤ3, όταν τα δυο αδέρφια 14 και 15 ετών έκαναν βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης. στο ύψους του Μακεδονία Παλλάς είδαν ξαφνικά μια ομάδα 10 νεαρών να τους ζητάει να πάνε προς το μέρος τους. Τα δυο αδέρφια ένιωσαν ότι κινδυνεύουν και άρχισαν να τρέχουν. Ο μεγαλύτερος αδερφός κατάφερε να ξεφύγει, αλλά όχι και ο 14χρονος, τον οποίο έπιασαν και άρχισαν να χτυπούν.

αστυνομια-θεσσαλονικη

Και ενώ χτυπούσαν ανελέητα το 14χρονο αγόρι, οι 10 τραμπούκοι τον ρωτούσαν αν ανήκει σε συγκεκριμένη ομάδα της πόλης.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου σύμφωνα με τον πατέρα των δυο παιδιών, βγήκε και έδιωξε τους 10 που χτυπούσαν με μανία τον 14χρονο και έσωσαν τελικά το παιδί.

Οι αρχές ερευνούν βίντεο της περιοχής και εντατικοποιούν τους ελέγχους προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες της επίθεσης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share