Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συγκλονιστική ιστορία 12χρονου στην Ηλεία: Είχαν πεθάνει οι φυσικοί του γονείς και τώρα "έφυγαν" και οι θετοί από κορωνοϊό

Η μητέρα και ο πατέρας του άφησαν την τελευταία τους πνοή με διαφορά μόλις λίγων ημερών

1 Φεβρουαρίου 2022 18:31
Συγκλονιστική ιστορία 12χρονου στην Ηλεία: Είχαν πεθάνει οι φυσικοί του γονείς και τώρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αντιμέτωπο με το σκληρό πρόσωπο της ζωής ήρθε ένα 12χρονο παιδί από το Βαρθολομιό της Ηλείας το οποίο έμεινε ορφανό για δεύτερη φορά καθώς μετά τους φυσικούς γονείς του έχασε και τους θετούς του.

Οι θετοί γονείς του αγοριού πέθαναν από επιπλοκές του κορωνοϊού, με λίγες μέρες διαφορά.

Το παιδί είχε χάσει σε πολύ μικρή ηλικία τους φυσικούς του γονείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, την ανατροφή του παιδιού, θα αναλάβει τώρα, ο αδερφός του θετού του πατέρα, ο οποίος μένει στην Αυστραλία, και αυτές τις μέρες, βρίσκεται στην Ηλεία έτσι ώστε να κινήσει τις διαδικασίες απόκτησης της επιμέλειας του μικρού.

Πηγή: newsbeast.gr

Απέραντη θλίψη στην Πάτρα: Ποδοσφαιριστής έχασε τα τρία παιδιά του μέσα σε τρία χρόνια

Ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στην ΕΠΣ Αχαΐας, Μάνος Δασκαλάκης και η σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου, έχασαν και το τρίτο τους παιδί μέσα σε μόλις τρία χρόνια.

Πρώτο έφυγε, μετά από οξεία λευχαιμία, το ηλικίας 3,5 ετών κοριτσάκι τους, η Μαλένα. Διαγνώσθηκε με οξεία λευχαιμία τον Απρίλιο του 2019.

Σάλος με πασίγνωστο νεαρό ποδοσφαιριστή: Κατηγορείται από τη σύντροφό του για ξυλοδαρμό (photo-video)

Έπειτα και συγκεκριμένα στις 20 Μαρτίου του 2020 οι άτυχοι γονείς διαπίστωσαν με τρόμο ότι η μικρή τους κόρη, Ίριδα, είχε μελανιάσει και την πήγαν αμέσως στο Καραμανδάνειο, όπου όμως απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του μωρού. Το τρίτο «χτύπημα» ήρθε με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, η οποία υπέστη ανακοπή λίγο μετά την κηδεία του βρέφους.

Εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Πάτρας, όπου χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Παρά το γεγονός ότι συνήλθε, μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο και της τοποθετήθηκε απινιδωτής. Παρ’ όλα αυτά καρδιά της δεν άντεξε και το Σάββατο (29/1) έφυγε από τη ζωή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share