Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ντου» του Ρουβίκωνα με βαριοπούλες στα γραφεία της Αττικής Οδού - Οχτώ συλλήψεις (Video)

Προκάλεσαν σοβαρές ζημιές

1 Φεβρουαρίου 2022 08:21
«Ντου» του Ρουβίκωνα με βαριοπούλες στα γραφεία της Αττικής Οδού - Οχτώ συλλήψεις (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ντου» του Ρουβίκωνα έγινε στα γραφεία της Αττικής Οδού στο Κορωπί τα ξημερώματα της Τρίτης. Μια μάδα περίπου 8 ατόμων με βαριοπούλες, προκάλεσε υλικές ζημιές στο κουβούκλιο των διοδίων και στα γραφεία της εταιρείας.

Η Αστυνομία προχώρησε σε 8 συλλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συλληφθεί και το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα. Οι συλληφθέντες μεταφέρονται στα γραφεία της κρατικής Ασφάλειας.

Ενώ, τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που θα μπορούν οι οδηγοί να διεκδικήσουν την αποζημίωση των 2.000 ευρώ, με τους πολίτες να έχουν και τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μεγαλύτερο ποσό, προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη.

Φιάσκο Αττικής Οδού - Αλέξης Κούγιας: «Θα πάρουν πολύ περισσότερα από 2.000 ευρώ! «Απεριόριστο» το ποσό που μπορούν να διεκδικήσουν οι πολίτες»

Η Αττική Οδός έχει βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα» μετά τον εγκλωβισμό στο χιόνι και την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών με τις αγωγές και τις μηνύσεις να «πέφτουν βροχή».

Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, αναφορικά με τις αποζημιώσεις που μπορεί να διεκδικήσει κάθε ένας από όσους εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό εν μέσω της σφοδρής κακοκαιρίας.

«Αιφνιδιάστηκα. Εζησα όλο αυτό το δράμα και της Αττικής Οδού, και του περιφερειακού του Υμηττού και του αεροδρομίου. Αυτό το έργο, αυτός ο δρόμος, έκανε τη ζωή μας καλύτερη. Νομίζω ότι γίνεται άγρια εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του δρόμου χωρίς να παρέχονται αντίστοιχες υπηρεσίες στους πολίτες. Ως εκ θαύματος σώθηκαν πολλοί άνθρωποι.

Ενώ έχουμε υπέροχους δρόμους, αυτοί που τους διαχειρίζονται, είτε στα πλαίσια τους κέρδους, ή της κακής διαχείρισης, έδωσαν αυτή την κακή εικόνα της Ελλάδας, κι οδήγησαν στο να διακινδυνεύσουν τη ζωή τους χιλιάδες άνθρωποι», είπε ο κ. Κούγιας μιλώντας στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» για τα κατάλοιπα της κακοκαιρίας Ελπίδα.

«Υπάρχουν επιπτώσεις στην υγεία, στον ψυχισμό, στην προσωπικότητα των ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν. Οι άνθρωποι που υπέστησαν αυτή την ταλαιπωρία έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν στα δικαστήρια», πρόσθεσε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share