Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Βαλάντης Καπίτσας

Θρήνος στο δημοσιογραφικό χώρο!

31 Ιανουαρίου 2022 10:22
Πέθανε ο Βαλάντης Καπίτσας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών ο Βαλάντης Καπίτσας, εικονολήπτης του Astra TV με την είδηση να σκορπά θλίψη στο Βόλο.

Ο άτυχος εικονολήπτης Βαλάντης Καπίτσας, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, κατέρρευσε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν επανήλθε. Συνάδελφοί του, στο Astra TV δεν μπορούν να κρύψουν τον πόνο και τη συγκίνησή τους. Είναι ενδεικτικός ο τρόπος που η παρουσιάστρια του σταθμού, ανακοίνωσε την τραγική είδηση.

καπίτσας

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στο Βόλο με την είδηση του ξαφνικού θανάτου από ανακοπή, σε ηλικία μόλις 50 ετών, του Βαλάντη Καπίτσα, εικονολήπτη του τηλεοπτικού σταθμού Astra για δεκαετίες.

Ο εκλιπών αισθάνθηκε αδιαθεσία το πρωί, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά δεν κατέστη δυνατό να τον επαναφέρουν στη ζωή. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός μικρού παιδιού.

Την ανακοίνωση της δυσάρεστης είδησης έκανε στον τηλεοπτικό “αέρα” το πρωί της Δευτέρας, η δημοσιογράφος Σοφία Κοντοθανάση, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε λυγμούς. Δείτε το βίντεο που ανέβασε το onlarissa.gr…

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share