Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τρόμος στο Παλαιό Φάληρο: Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ

Οι πρώτες πληροφορίες

31 Ιανουαρίου 2022 09:39
Τρόμος στο Παλαιό Φάληρο: Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα ΕΛΤΑ στο Παλαιό Φάληρο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα. Ένα άτομο εισέβαλε στο υποκατάστημα με την απειλή όπλου, άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγε, πιθανότατα με ένα μηχανάκι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων, ο δράστης κρατούσε καραμπίνα. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες συλλέγουν μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό, ενώ έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή για τον εντοπισμό του ληστή. Παράλληλα, ένα βίντεο - σοκ ήρθε στο φως από το «ριφιφί» στην κλινική της Στικούδη και του «Θηρίου».

Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Παλαιό Φάληρο

Συναγερμός στην Κρήτη: Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έζησε τον απόλυτο εφιάλτη - Ληστές ξυλοκόπησαν 80χρονο

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στη Μεσσαρά της Κρήτης, το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου. Παράλληλα, διάβασε εδώ για τους δύο κλέφτες που μπήκαν σε σπίτι για να ληστέψουν και αυτό που αντίκρυσαν τους άφησε άφωνους.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη μία το βράδυ, δύο κουκουλοφόροι έσπασαν την πόρτα του σπιτιού και εισέβαλαν στο σπίτι δύο ηλικιωμένων στους Αγίου Δέκα, με σκοπό να τους ληστέψουν.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο ηλικιωμένος άνδρας, ηλικίας περίπου 80 ετών, ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι του, όταν ο ένας εκ των δύο κουκολοφόρων τον γρονθοκόπησε και στη συνέχεια προσπάθησε να τον πνίξει με ένα μαξιλάρι. Την ίδια στιγμή ο έτερος ληστής έψαχνε στην οικία του ζευγαριού για χρήματα και τιμαλφή.

Κρήτη: Εφιαλτικές στιγμές για ζευγάρι ηλικιωμένων – Ληστές ξυλοκόπησαν 80χρονο

Σημειώνεται πως η σύζυγος του 80χρονου στο παρελθόν είχε υποστεί εγκεφαλικό και κοιμόταν σε διαφορετικό κρεβάτι, ενώ αμφότεροι ληστές φέρεται να μιλούσαν άπταιστα ελληνικά.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Μοιρών, με μώλωπες στο σώμα και στην συνέχεια έδωσε κατάθεση στις αστυνομικές αρχές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share