Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Γκαζάκια στο σπίτι εμπλεκόμενων με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργία (Video)

Για ποιους πρόκειται - Τι συνέβη

31 Ιανουαρίου 2022 08:08
Θεσσαλονίκη: Γκαζάκια στο σπίτι εμπλεκόμενων με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργία (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έκρηξη με γκαζάκια σημειώθηκε νωρίτερα σε πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη, στην οποία βρίσκεται το γραφείο του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου. Τον δικηγόρο είχε καταγγείλει η Γεωργία Μπίκα ότι την είχε απειλήσει όταν κατέθετε μήνυση για τον βιασμό της στο Αστυνομικό Τμήμα. Παράλληλα, δύο νέες καταγγελίες «βόμβα» έρχονται στο φως για άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega στην ίδια πολυκατοικία μένει και ένας από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, το πρόσωπο που φέρεται να την προσκάλεσε στο πάρτι. Δικηγόρος του συγκεκριμένου ατόμου ήταν ο κ. Αλεξόπουλος. Η έκρηξη έγινε έξω από την πόρτα του γραφείου του δικηγόρου. Η αυτοψία της Πυροσβεστικής είναι σε εξέλιξη.

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με τις τοξικολογικές της 24χρονης - Τι συνέβη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας που κατήγγειλε το βιασμό της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων καθυστερούν. Ενώ αναμενόταν να παραδοθούν χτες στην ανακρίτρια, κάτι τέτοιο δεν έγινε, με τις νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν πως θα γίνει τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το email από το εξειδικευμένο εργαστήριο της Ελβετίας δεν έφτασε ποτέ στο εργαστήριο του ΑΠΘ το οποίο έχει ολοκληρώσει τις δικές του αναλύσεις. Αυτό το email, όπως αναφέρει το MEGA, αναμένεται να σταλεί τη Δευτέρα.

Οι εξετάσεις θα δείξουν αν υπήρχε στο ποτό της 24χρονης κάποια ουσία που επηρέασε το νευρικό της σύστημα και επομένως δεν ήταν σε θέση να συναινέσει σε ερωτική πράξη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share