Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πάνος Νάτσης: Το ανατριχιαστικό βίντεο δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση με το φορτηγό

Ακόμη ένα ντοκουμέντο για το τροχαίο με τον ηθοποιό, που έχει σοκάρει το πανελλήνιο

30 Ιανουαρίου 2022 22:45
Πάνος Νάτσης: Το ανατριχιαστικό βίντεο δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση με το φορτηγό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα αποκλειστικό βίντεο – ντοκουμέντο έφερε στη δημοσιότητα το MEGA. Το βίντεο δείχνει τη μοιραία σύγκρουση της μοτοσυκλέτας του Πάνου Νάτση με φορτηγό, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να χάσει τη ζωή του ακαριαία.

Όπως διακρίνεται, το φορτηγό κινείται σε έναν άδειο δρόμο χωρίς να το εμποδίζει τίποτα, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω συγκρούεται με τη μηχανή του ηθοποιού.

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για το τροχαίο

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή στον ηθοποιό Πάνο Νάτση, ερευνούν οι αρχές.

Το δυστύχημα έγινε στις 6.45 το πρωί του Σαββάτου (29.01.2022), όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε ο ηθοποιός, συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο Μεταξουργείο. Το φορτηγό κατέβαινε την οδό Δεληγιώργη και ο Πάνος Νάτσης την οδό Κεραμεικού.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για παραβίαση stop. Ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο newsit.gr, ο Πάνος Νάτσης είδε το stop την τελευταία στιγμή, πάτησε φρένο, αλλά η μηχανή γλίστρησε, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου και, στη συνέχεια, έπεσε στην αριστερή πλευρά του φορτηγού.

Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

O οδηγός του φορτηγού δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ

Ο οδηγός του φορτηγού παρέμεινε στο σημείο και συνελήφθη από την Τροχαία, που τον οδήγησε στον «Ερυθρό Σταυρό» για αλκοτέστ. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκε ένα κράνος, που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν το φορούσε ο Πάνος Νάτσης ή απλώς το είχε μαζί του.

Ράκος ο Γιώργος Καπουτζίδης: Η αποκάλυψη της Καραβάτου για την ψυχολογική του κατάσταση

Τραγικές στιγμές ζει ο Γιώργος Καπουτζίδης μετά τον θάνατο του φίλου και συναδέλφου, Πάνου Νάτση. Ο αδικοχαμένος ηθοποιός έπαιζε στον θίασο του γνωστού σεναριογράφου, ενώ είχε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα τηλεοπτική σειρά του με τίτλο «Σέρρες».

Προφανώς ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό του Πάνου Νάτση, καθώς λίγη ώρα πριν το ατύχημα βρίσκονταν μαζί και περνούσαν ξέγνοιαστες στιγμές στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, η οποία γιόρταζε τα γενέθλιά της.

Η Κατερίνα Καραβάτου προσπάθησε χθες το μεσημέρι να επικοινωνήσει με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό. Το βράδυ του Σαββάτου, η παρουσιάστρια αντάλλαξε μηνύματα με τον ηθοποιό και σεναριογράφο που δε μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του φίλος.

«Μιλήσαμε αργότερα, το βράδυ μέσω μηνυμάτων. Μη νομίζετε ότι μιλήσαμε δηλαδή τηλεφωνικό γιατί προφανώς δε μπορεί να μιλήσει γιατί είναι στην ίδια πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση, όπως και η Μαριάννα Τουμασάτου. Το βρίσκω κατανοητό και ανθρώπινο. Αυτό που θα περίμενε κανείς να συμβεί» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share