Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στα Τζουμέρκα: Νεκρός ανασύρθηκε ο 21χρονος σκιερ

Δυστυχώς η επιχείρηση διάσωσης που στήθηκε για τον νεαρό άντρα, δεν είχε ευτυχή κατάληξη

30 Ιανουαρίου 2022 19:34
Τραγωδία στα Τζουμέρκα: Νεκρός ανασύρθηκε ο 21χρονος σκιερ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρός ανασύρθηκε ο 21χρονος σκιερ στα Τζουμέρκα, ο οποίος το πρωί ξεκίνησε να κάνει ορειβατικό σκι και λίγο αργότερα χάθηκε.

Όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική, «χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άνδρας από γκρεμό στην ορεινή περιοχή της κοινότητας Καταρράκτη στα Τζουμέρκα Ηπείρου και παρελήφθη από Ε/Π του ΕΚΣΕΔ».

Νωρίτερα βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση ανάσυρσης με τη συμμετοχή 16 πυροσβεστών με την Ο.Ο.Ε.Δ. της 5ης ΕΜΑΚ και 6 οχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από ορειβάτες πού βρίσκονταν στην περιοχή, ο νεαρός εντοπίστηκε από τον πατέρα του και δύο ακόμα άτομα.

νεκροσ-εκαβ

Ανείπωτη θλίψη στην Κω: Δύο 18χρονοι νεκροί σε τροχαίο - Τραυματίας ο ανήλικος φίλος τους

Υπέκυψε στα τραύματά του και ο δεύτερος 18χρονος, επιβάτης αυτοκινήτου που έπεσε -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- από γέφυρα στην περιοχή Πλατάνι της Κω.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, τα νεαρά παιδιά επέστρεφαν από βόλτα στη χιονισμένη Κω. Από το αυτοκίνητο ανασύρθηκε νεκρός ο ένας 18χρονος, ενώ ο δεύτερος -σοβαρά τραυματισμένος- έχασε σήμερα τη ζωή του πριν προλάβει να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ρόδου.

Σοκαριστικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο τράκαρε με ταξί, έκοψε δέντρα και καρφώθηκε σε στάση (Video)

Σταθερή κρίνεται η κατάσταση της υγείας του τρίτου επιβάτη, 17 ετών.

Τραγωδία στα Ιωάννινα: Νεκρές δύο αδελφές μέσα στο σπίτι τους

Τραγωδία στα Ιωάννινα: Νεκρές μέσα στο σπίτι τους βρέθηκαν πριν από λίγο δύο αδελφές 79 και 83 ετών, οι οποίες ζούσαν μόνες τους στο Ωραιόκαστρο Πωγωνίου.

νεκροσ-εκαβ

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια, ενώ απαντήσεις για τα αίτια αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση. Η αστυνομία κάνει έρευνες και για τον εντοπισμό ενός ηλικιωμένου ο οποίος αγνοείται από χθες.

Επίσης, τον θάνατο ενός ακόμη βρέφους ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στην ημερήσια επιδημιολογική έκθεσή του για την πορεία της πανδημίας στην χώρα μας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share