Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νομισματοκοπείο: Επεισόδια στον καταυλισμό Ρομά - Επίθεση δέχθηκαν άνδρες της ΕΛΑΣ

Μεγάλη ένταση επικρατεί στο σημείο

30 Ιανουαρίου 2022 16:50
Νομισματοκοπείο: Επεισόδια στον καταυλισμό Ρομά - Επίθεση δέχθηκαν άνδρες της ΕΛΑΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση δέχθηκαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ από άτομα που διαμένουν στον καταυλισμό Ρομά στο Νομισματοκοπείο.

Οι πληροφορίες λένε πως δεν υπάρχουν τραυματίες, ενώ υπάρχει μεγάλη ένταση στην περιοχή και ήδη δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν φτάσει στο σημείο.

Πανικός στα Σεπόλια: Συνελήφθη 21χρονος Ρομά - Πήγαινε οπλισμένος με δύο καραμπίνες να σκοτώσει τον ξάδελφό του!

επεισοδια-νομισματοκοπειο

Θρίλερ στην Χαλκιδική: Συνελήφθη καταζητούμενος για ανθρωποκτονία – Εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σε βάρος του

Συνελήφθη στην περιοχή της Βουρβουρούς στη Χαλκιδική, καταζητούμενος για ανθρωποκτονία, έπειτα από συνεργασία αστυνομικών Υπηρεσιών σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, έρευνες και οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 65χρονο Ρουμάνο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Ρουμάνικων Αρχών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και παράβασης του Νόμου περί όπλων. Υπήρχαν πληροφορίες ότι σχεδίαζε να διαφύγει στις ΗΠΑ.

Για τον εντοπισμό του αλλοδαπού, συστάθηκε Ειδική Ομάδα Έρευνας του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ του Τμήματος Διεθνώς Διωκόμενων της προαναφερόμενης Υπηρεσίας και Ρουμάνων αστυνομικών μέσω του Τμήματος SIRENE της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, καθώς και Έλληνα αστυνομικού συνδέσμου στο Κέντρο Επιβολής του Νόμου της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SELEC – South European Law Enforcement Center) που αποτελεί Διεθνή Οργανισμό Επιβολής του Νόμου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

επεισοδια-νομισματοκοπειο

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με τις τοξικολογικές της 24χρονης - Τι συνέβη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας που κατήγγειλε το βιασμό της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, μία μαρτυρία «φωτιά» από πρόσωπο που ήταν στο πάρτι της σουίτας ήρθε στο φως.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων καθυστερούν. Ενώ αναμενόταν να παραδοθούν χτες στην ανακρίτρια, κάτι τέτοιο δεν έγινε, με τις νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν πως θα γίνει τη Δευτέρα.

επεισοδια-νομισματοκοπειο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το email από το εξειδικευμένο εργαστήριο της Ελβετίας δεν έφτασε ποτέ στο εργαστήριο του ΑΠΘ το οποίο έχει ολοκληρώσει τις δικές του αναλύσεις. Αυτό το email, όπως αναφέρει το MEGA, αναμένεται να σταλεί τη Δευτέρα.

Οι εξετάσεις θα δείξουν αν υπήρχε στο ποτό της 24χρονης κάποια ουσία που επηρέασε το νευρικό της σύστημα και επομένως δεν ήταν σε θέση να συναινέσει σε ερωτική πράξη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share