Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απέραντη θλίψη στην Πάτρα: Ποδοσφαιριστής έχασε τα τρία παιδιά του μέσα σε τρία χρόνια

Δεν υπάρχουν λόγια...

30 Ιανουαρίου 2022 16:02
Απέραντη θλίψη στην Πάτρα: Ποδοσφαιριστής έχασε τα τρία παιδιά του μέσα σε τρία χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στην ΕΠΣ Αχαΐας, Μάνος Δασκαλάκης και η σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου, έχασαν και το τρίτο τους παιδί μέσα σε μόλις τρία χρόνια.

Πρώτο έφυγε, μετά από οξεία λευχαιμία, το ηλικίας 3,5 ετών κοριτσάκι τους, η Μαλένα. Διαγνώσθηκε με οξεία λευχαιμία τον Απρίλιο του 2019.

Σάλος με πασίγνωστο νεαρό ποδοσφαιριστή: Κατηγορείται από τη σύντροφό του για ξυλοδαρμό (photo-video)

Έπειτα και συγκεκριμένα στις 20 Μαρτίου του 2020 οι άτυχοι γονείς διαπίστωσαν με τρόμο ότι η μικρή τους κόρη, Ίριδα, είχε μελανιάσει και την πήγαν αμέσως στο Καραμανδάνειο, όπου όμως απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του μωρού. Το τρίτο «χτύπημα» ήρθε με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, η οποία υπέστη ανακοπή λίγο μετά την κηδεία του βρέφους.

Εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Πάτρας, όπου χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Παρά το γεγονός ότι συνήλθε, μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο και της τοποθετήθηκε απινιδωτής. Παρ’ όλα αυτά καρδιά της δεν άντεξε και το Σάββατο (29/1) έφυγε από τη ζωή.

ποδοσφαιριστησ-πατρα

Κορωνοϊός: Πέθανε από επιπλοκές τετραπλά εμβολιασμένος γιατρός!

Ο τετραπλά εμβολιασμένος Τούρκος παθολόγος Αλί Κουρτ, που εργαζόταν στο νοσοκομείο της πόλης του Ερζερούμ στην ανατολική Τουρκία, πέθανε από πολυοργανική ανεπάρκεια εξαιτίας επιπλοκών της Covid-19, μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο γιατρός νοσηλεύτηκε και κατέληξε στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν.

Οι συνάδελφοί του πραγματοποίησαν μία συγκινητική και σεμνή τελετή για τον αποχαιρετισμό του. Αναφέρθηκαν στη ζωή και την προσφορά του. Πολλοί δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Ο Επαρχιακός Διευθυντής Υγείας Γκιουρσέλ Μπεντίρ, στην ομιλία του, σημείωσε ότι η ζωή του Κουρτ ήταν σαν εγκυκλοπαίδεια. Επεσήμανε ότι ο έμπειρος γιατρός ήταν πολύ δημοφιλής μεταξύ των συναδέλφων του. Ο Μπεντίρ, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μιλώντας, δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας έχασαν έναν αναντικατάστατο άνθρωπο που ήταν για όλους σαν μεγάλος αδερφός τους. Η σορός του Κουρτ τάφηκε στο νεκροταφείο του Άνω Αμπντουραχμάν Γκαζί στο Ερζερούμ.

Ο Αλί Κουρτ, όπως γράφουν τουρκικά Μέσα, ήταν γνωστός για το ενδιαφέρον του για τις κοινωνικές επιστήμες και ιδιαίτερα την ιστορία. Διακρίθηκε σε εξαιρετικά σημαντικές έρευνες στον τομέα της Ιατρικής Παθολογίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share