Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρό 15χρονο κορίτσι στην Πατρών – Πύργου (photo)

Δυστυχώς η έφηβη υπέκυψε στα τράυματά της

29 Ιανουαρίου 2022 17:01
Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρό 15χρονο κορίτσι στην Πατρών – Πύργου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία στην Πατρών – Πύργου με μία 15χρονη να είναι νεκρή έπειτα από τροχαίο.

Σύμφωνα με το thebest.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε νωρίτερα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με τη μητέρα του το κορίτσι, συγκρούστηκε με νταλίκα στα φανάρια της Κάτω Αχαΐας.

Τζώρτζης Μονογυιός: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα με τη μοιραία Ferrari στην παραλιακή (video)

Μητέρα και κόρη επέστρεφαν το σπίτι τους στην Καρυά Πετροχωρίου από την Κάτω Αχαΐα όπου είχαν πάει το πρωί για δουλειές. Η 15χρονη είχε μια αδελφή και έναν αδελφό. Τα παιδιά ήταν τρίδυμα.

κοριτσι-νεκρο-πατρα

Πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης σε ηλικία μόλις 31 ετών μετά από τροχαίο δυστύχημα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο γνωστός ηθοποιός που είχε παίξει σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές όπως «Αστέρας Ραχούλας» και «Γυναίκα χωρίς όνομα» έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου.

Το τελευταίο διάστημα ο Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη αλλά και στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Σέρρες» ενώ τον έχουμε δει πολλές φορές να υποδύεται μεγάλους ρόλους και στην τηλεόραση.

Τραγική ειρωνεία είναι πως πριν μερικές μέρες ο ηθοποιός είχε τα γενέθλιά του, ενώ στην ίδια ηλικία είχε πεθάνει από τροχαίο ατύχημα και ο ταλαντούχος ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης το 2008 στο κέντρο της Αθήνας.

τροχαιο-θανατοσ

Η μοιραία σύγκρουση με φορτηγό - Πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα που του στοίχισε τη ζωή

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος, ο μόλις 31 ετών ηθοποιός Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο. O Πάνος Νάτσης ενεπλάκη σε τροχαίο κατά την επιστροφή του από το σπίτι της συναδέλφου του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, η οποία είχε γενέθλια, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

τροχαιο-θανατοσ

Σύμφωνα με τον Alpha, ήταν 06:30 του Σαββάτου όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες με φορτηγό. Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος θα διερευνηθούν από την Τροχαία, ωστόσο σύμφωνα με την ίδια πηγή, φαίνεται να υπάρχει παραβίαση προτεραιότητας είτε από τον ίδιο είτε από τον οδηγό του φορτηγού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share