Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συγκινούν γιατροί και νοσηλευτές που εγκλωβίστηκαν στο «Σωτηρία» – Συνέχισαν τη φροντίδα ασθενών (video)

Τι περιγράφει γιατρός για τις ώρες αυτές

28 Ιανουαρίου 2022 20:15
Συγκινούν γιατροί και νοσηλευτές που εγκλωβίστηκαν στο «Σωτηρία» – Συνέχισαν τη φροντίδα ασθενών (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον γύρο των social media κάνει φωτογραφία γιατρών και νοσηλευτών του «Σωτηρία» που έμειναν αποκλεισμένοι στο νοσοκομείο και συνέχισαν κανονικά τις βάρδιες τους, περιθάλποντας ασθενείς με κορωνοϊό.

Παράλληλα, δείτε τα 45 σημεία όπου θα πραγματοποιηθούν δωρεάν rapid tests αύριο 29/1

Μία από τους γιατρούς που χρειάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο, στη μονάδα COVID, είναι η πνευμονολόγος και εντατικολόγος Νίνα Μποσταντζόγλου.

Η ίδια, μιλώντας στο Mega, λέει πως η φωτογραφία βγήκε στην αρχή του δεύτερου 24ωρου και τονίζει ότι από την αρχή των καιρικών φαινομένων «το νοσοκομείο βρέθηκε σε δυσχερή κατάσταση όσον αφορά στην πρόσβαση σε αυτό και την Τρίτη το πρωί ήταν απρόσιτο στην επόμενη σειρά εφημερευόντων ιατρών».

Όπως λέει, για να μην μείνουν οι ασθενείς ακάλυπτοι, η ίδια και πολλά άτομα από τη νοσηλευτική υπηρεσία «και εγώ και πολλά άτομα από τη νοσηλευτική υπηρεσία παραμείναμε στη θέση μας για αρκετές ώρες, σίγουρα παραπάνω από εκείνες που προβλέπεται».

Η κα Μποσταντζόγλου δήλωσε, επίσης, ότι το νοσοκομείο αντιμετώπισε προβλήματα τροφοδοσίας και διανομής φαγητού τις ημέρες της σφοδρής κακοκαιρίας.

Η γιατρός έχει και μία 3χρονη κόρη, με την οποία συναντήθηκαν μετά από τουλάχιστον 48 ώρες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share