Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ στο "Πανεπιστήμιο" - Άνδρας έπεσε στις γραμμές του μετρό

Πως συνέβη το σοκαριστικό συμβάν

28 Ιανουαρίου 2022 18:52
Σοκ στο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πτώση άνδρα στις γραμμές του μετρό στον σταθμό «Πανεπιστήμιο» σημειώθηκε νωρίτερα την Παρασκευή.

Πρόκειται για άνδρα ενώ τη στιγμή της πτώσης δεν περνούσε κάποιος συρμός.

Ο άνδρας απομακρύνθηκε από το σημείο, είναι καλά στην υγεία του ενώ τα δρομολόγια διεξάγονται κανονικά. Σε συνομιλία που είχε με τον επόπτη του σταθμού του είπε ότι ζαλίστηκε και έπεσε.

Θρίλερ σε ξενοδοχείο της παραλιακής - Εντοπίστηκε νεκρός Άραβας χρηματιστής

Θρίλερ με Άραβα χρηματιστή που κινούνταν μεταξύ Ελβετίας, Αθηνών και Ντουμπάι και σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr, βρέθηκε νωρίτερα το απόγευμα νεκρός σε ξενοδοχείο της παραλιακής.

Ο 44χρονος με καταγωγή από το Κάιρο, τις τελευταίες εβδομάδες διέμενε στην Αθήνα όπου τον επισκέφθηκαν και οι δικοί του άνθρωποι τις ημέρες των εορτών και πριν λίγες ώρες η καμαριέρα του πολυτελούς ξενοδοχείου τον βρήκε νεκρό καθώς είχε ημέρες να δώσει σημάδια ζωής.


Το μυστήριο περιπλέκεται, καθώς στη σουίτα βρέθηκαν ποσότητες κοκαίνης, κάνναβης αλλά και χάπια xanax, ενώ αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες είχε προβεί σε αναλήψεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Ο νεκρός χρηματιστής με καταγωγή από το Κάιρο, ήρθε στην Ελλάδα με ελβετική βίζα, δραστηριοποιούνταν σε Ελβετία και Ντουμπάι ενώ φέρεται να είχε κάνει επενδύσεις και στη χώρα μας.

Πηγή: protothema.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share