Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής – 40χρονος συνελήφθη για αποπλάνηση 14χρονης

Το κορίτσι είχε ανεβάσει φωτογραφία στα social media

28 Ιανουαρίου 2022 16:39
Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής – 40χρονος συνελήφθη για αποπλάνηση 14χρονης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 40χρονος, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων κατηγορούμενος για αποπλάνηση μίας 14χρονης.

Ο 40χρονος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός της οικογενειακής γνωριμίας με τους γονείς της ανήλικης και έτσι άρχισε να την προσεγγίζει και στη συνέχεια να την πολιορκεί.

Δείτε επίσης: Κρατικο Ωδείο Θεσσαλονίκης: Καταγγέλουν καθηγητή για αποπλάνηση ανήλικων μαθητριών - Σοκάρει η μαρτυρία κοριτσιού

σύλληψη 40χρονο  αποπλάνηση

Η 14χρονη φέρεται να ενέδωσε στο φλερτ του κατά 26 χρόνια μεγαλύτερου της άνδρας και την περασμένη Κυριακή πήγαν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας. Μία φωτογραφία που ανήρτησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ανήλικη κοπέλα σήμανε «συναγερμό» για τους γονείς της, οι οποίοι κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ., με τους αστυνομικούς να κάνουν έφοδο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 14χρονη κοπέλα το είχε «σκάσει» από το σπίτι της το προηγούμενο βράδυ και ακολούθησε τον 40χρονο στο ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Ο ενήλικας συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή που διέταξαν την προφυλάκιση του.

Υπόθεση βιασμού 17χρονης από ιερέα: «Δεν έχει διαρραγεί ο παρθενικός της υμένας - Είμαι αθώος!» - Τι υποστηρίζει για τη σχέση με τη babysitter

«Είμαι αθώος, αδίκως κατηγορούμαι και διασύρομαι» υποστηρίζει με δήλωσή του στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο ιερέας από τα Κάτω Πατήσια που προφυλακίστηκε για τον βιασμό ανήλικης. Παράλληλα, μία νέα καταγγελία έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του 37χρονου ιερέα στα Κάτω Πατήσια.

«Η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη αποδεικνύει την αθωότητά μου. Δεν την βίασα, όπως με κατηγορεί, γιατί δεν έχει διαρραγεί ο παρθενικός υμένας. Οι χώροι που κατηγορούμαι ότι τη βίασα, φέρουν τζαμαρίες και κλειδιά έχουν έξι άνθρωποι.

Κανείς ποτέ δεν αντιλήφθηκε τίποτα; Είναι ο λόγος ο δικός μου απέναντι στο λόγο της. Όμως, η ανήλικη δεν έχει πειραχθεί και το στοιχείο αυτό δεν μπορεί να ξεπεραστεί από καμία κατάθεση. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την οικογένειά μου και τη σύζυγό μου, που είναι στο πλευρό μου, με πιστεύει και με στηρίζει» υποστηρίζει ο κατηγορούμενος ιερέας.

Στο Πρωινό μίλησε και ο δικηγόρος του ιερέα, ο οποίος αναφορικά με τη σχέση του 37χρονου με τη babysitter, είπε: «Σχέση ερωτικού περιεχομένου δεν είχε. Είναι τελείως διαφορετικό να έχει μία κοινωνική σχέση, από να έχει ερωτική σχέση. Όσον αφορά στο φωτογραφικό υλικό, δεν είναι πορνογραφικό. Δεν υπάρχουν γυμνές φωτογραφίες του πατέρα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share