Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Αλεξανδρούπολη: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τζαμαρία καταστήματος (Φωτογραφία)

Τι συνέβη;

28 Ιανουαρίου 2022 16:03
Συναγερμός στην Αλεξανδρούπολη: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τζαμαρία καταστήματος (Φωτογραφία)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε στην Αλεξανδρούπολη, το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν σημειώθηκε ένα τροχαίο ατύχημα. Παράλληλα, διάβασε εδώ για το σοκαριστικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη με το λεωφορείο που τράκαρε με ταξί.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο “μπούκαρε” σε τζαμαρία καταστήματος στη διασταύρωση των οδών Μαζαράκη και Ανατολικής Θράκης.

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να βρεθεί πάνω στο πεζοδρόμιο και μέσα στο κατάστημα, σημειώνει το e-evros.gr.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν τραυματίες παρά μόνο υλικές ζημιές.

Συναγερμός στην Αλεξανδρούπολη: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τζαμαρία καταστήματος

Αδιανόητο: Εκχιονιστικό τα κάνει χειρότερα απ’ ό,τι ήταν και προκαλεί τροχαίο

Ένα εκχιονιστικό μηχάνημα στο Οχάιο πήγε να βοηθήσει τους οδηγούς, ωστόσο έκανε τα πράγματα χειρότερο, προκαλώντας τροχαίο.

Όπως θα δείτε το μηχάνημα περνάει από τα αριστερά και πετάει το χιόνι στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα ένα αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο και να βγαίνει εκτός πορείας.

Διαβάστε επίσης: Οργή και αγανάκτηση: «Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα, έχουμε μωρό παιδί και ηλικιωμένη! Ανάβουμε κεριά για να ζεστάθουμε» - Σοκαριστική καταγγελία εν μέσω... «Ελπίδας»

Δείτε το βίντεο

Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Θρίλερ στην Κρήτη: Αγνοείται 60χρονος κτηνοτρόφος από το Ηράκλειο

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές του Ηρακλείου Κρήτης μετά την εξαφάνιση 60χρονου κτηνοτρόφου, ο οποίος αγννοείται επί σειρά ωρών. Αγωνία επικρατεί για την τύχη του μετά το σφοδρό χτύπημα της κακοκαιρίας στην περιοχή.

Κάτοικος Αμαρουσίου: «Τηλεφώνησα στον Δήμο για να έρθει εκχιονιστικό και μου είπαν "είναι αργία, δεν το καταλάβατε;"» (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα επιχείρηση με τη συμμετοχή ανδρών της ΕΜΑΚ αλλά και ερπυστριοφόρου οχήματος, για τον εντοπισμό άνδρα ο οποίος φέρεται να είχε πάει στο ποιμνιοστάσιό του στη θέση Κατωφύγι του Δήμου Βιάννου στην Τοπική Κοινότητα Ξενιάκου Ηρακλείου και δεν έχει επιστρέψει για δεύτερο 24ωρο.

Η ενημέρωση από τους οικείους του, ενεργοποίησε τον μηχανισμό, που αυτήν την ώρα επιχειρεί σε ένα σημείο στο οποίο το χιόνι κάνει δύσκολη την προσπάθεια προσέγγισης στο ποιμνιοστάσιο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share