Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

Aποζημίωση για ζημιές σε αυτοκίνητα με πιστοποιητικό καιρικών συνθηκών από την ΕΜΥ - Η διαδικασία (video)

Έτσι θα μπορέσετε να διεκδικήσετε την αποζημίωση που δικαιούστε

28 Ιανουαρίου 2022 10:47
Aποζημίωση για ζημιές σε αυτοκίνητα με πιστοποιητικό καιρικών συνθηκών από την ΕΜΥ - Η διαδικασία (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, είναι οι πολίτες που υπέστησαν ζημιές στα οχήματά τους εξαιτίας της κακοκαιρίας "Ελπίδα" και της πτώσης δέντρων.

Διακοπές ρεύματος: Εκπτώσεις στους λογαριασμούς έως 30% φέρνει η “Ελπίδα” – Όλα όσα εξετάζονται

Για τις συγκεκριμένες ζημιές μπορείτε να αποζημιωθείτε από την Ασφαλιστική σας αν υπάρχει στο συμβόλαιο η πρόβλεψη για αποζημίωση από φυσικές καταστροφές. Επίσης, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος οι πολίτες μπορούν να πάρουν από την ΕΜΥ ένα πιστοποιητικό που αναφέρει τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη τη στιγμή.

Δείτε αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να κάνετε:

Αττική Οδός - Νέα συγκλονιστική μαρτυρία: «Έλιωνα το χιόνι για να πάρω τα φάρμακά μου» (video)

Τις πολύ δύσκολες στιγμές που έζησε εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό για δύο μέρες περιέγραψε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA η κ. Ζωή.

«Μείναμε από τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι, μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι. Ήμασταν δύο μέρες μέσα στο αυτοκίνητο. Έχω κλειστοφοβία, δεν μπορούσα να κάτσω πουθενά. Έμπαινα και έβγαινα συνέχεια. Κάποια στιγμή με έπιασε πανικός, ευτυχώς είχα τα χάπια μου, αλλά με τι να τα πιω; Άνοιξα την πόρτα, πήρα λίγο χιόνι, αλλά δεν μπορούσα να πιω το χάπι. Πήρα μια μεγάλη χούφτα χιόνι, και μετά με έπιασαν τα δόντια μου, δεν μπορούσα να σταθώ, όλη τη νύχτα πέθανα από την κοιλιά μου, δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα και έκανα την ανάγκη μου πάνω μου. Δεν είχα πού να πάω. Είχα κάνει και μια εγχείρηση», περιέγραψε η κ. Ζωή.

«Στο αυτοκίνητο ήμουν με την κόρη μου και τον γαμπρό μου. Πήγαινα στο γιατρό. Θέλαμε γύρω στο 1,5 χλμ. για να βγούμε από την Κηφισίας. Έπαιρνα στα κανάλια», συνέχισε.

«Πώς θα το αποδείξω όλο αυτό ότι ήμουν εκεί; Δεν ξέρω αν ο γαμπρός μου έχει την απόδειξη από τα διόδια. Πώς να ξεκινήσουμε δικαστικό αγώνα, πού να βρούμε τα λεφτά;», διερωτήθηκε κλείνοντας η κ. Ζωή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share