Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγικές στιγμές - Τρόμος στον Ευαγγελισμό: Ηλικιωμένος αιμόφυρτος και παρατημένος, λίγο πριν φύγει από τη ζωή (photo)

Προσοχή: Πολύ σκληρές εικόνες!

28 Ιανουαρίου 2022 10:32
Τραγικές στιγμές - Τρόμος στον Ευαγγελισμό: Ηλικιωμένος αιμόφυρτος και παρατημένος, λίγο πριν φύγει από τη ζωή (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί μια φωτογραφία που έρχεται από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και μας κάνει να νομίζουμε ότι βρισκόμαστε σε κάποιο πολεμικό μέτωπο.

Ο ηλικιωμένος που απεικονίζεται σε αυτήν είναι ένας από τους 115 ανθρώπους που καταχωρήθηκε την Τετάρτη ως θάνατος από κορωνοϊό, παρόλα αυτά η παρακάτω εικόνα προκαλεί τεράστιο προβληματισμό για το πώς αντιμετωπίζονται οι ασθενείς στα νοσοκομεία και γιατί τελικά έχουμε τόσους πολλούς θανάτους COVID-19 στη χώρα μας.

Η εικόνα του λίγο πριν φύγει από τη ζωή μαρτυρά το έγκλημα που συντελείται στα νοσοκομεία της χώρας: αιμόφυρτος, παρατημένος, γεμάτος αίμα στα χέρια, σε ένα κρεβάτι.

νοσοκομειο-ευαγγελισμοσ-σοκ

Πηγή: pronews.gr

Κραυγή αγωνίας από ΠΟΕΔΗΝ: Γέμισαν οι νεκροθάλαμοι στα νοσοκομεία – Δεν παραλαμβάνουν τους νεκρούς λόγω του χιονιά

Σοβαρά προβλήματα άφησε πίσω της η κακοκαιρία “Ελπίδα” που σάρωσε τη χώρα. Οι σφοδρές χιονοπτώσεις παρέλυσαν τις μετακινήσεις, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί η κατάσταση και στα νοσοκομεία, που ήδη πιέζονται λόγω της πανδημίας. Όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, οι νεκροθάλαμοι των νοσοκομείων γέμισαν, καθώς τα γραφεία τελετών δεν παραλαμβάνουν τους νεκρούς λόγω του χιονιά.

Long Covid: Πόσο κινδυνεύουν να το έχουν οι εμβολιασμένοι

νοσοκομειο-σοκ

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, οι νεκροί είναι πολλοί λόγω και του κορονοϊού. Ενδεικτικά, όπως αναφέρει, το πρωί στο Θριάσιο υπήρχαν 17 νεκροί, στο “Αττικόν” 21 νεκροί, εκ των οποίων οι έξι εκτός των αναμονών, στο νοσοκομείο Νίκαιας οκτώ κλπ. “Δεν χωράνε”, τονίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Χαλασμένη γεννήτρια στο Παίδων Πεντέλης

Επιπλέον, ο Μιχάλης Γιαννάκος καταγγέλλει ότι στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης χάλασε η μοναδική γεννήτρια που είναι διαθέσιμη, με αποτέλεσμα οι διακοπές ρεύματος να είναι πολλές. Με δεδομένο ότι στο νοσοκομείο νοσηλεύονται παιδάκια και φυλάσσονται εμβόλια στα ψυγεία, είναι επιτακτική η ανάγκη να φτιαχτεί η γεννήτρια, επισημαίνει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share