Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Πολίτες πήγαν να λιντσάρουν Πακιστανό ληστή και τον έσωσαν αστυνομικοί (video)

Σκηνές τρόμου στον κεντρικότερο εμπορικό δρόμο της συμπρωτεύουσας

28 Ιανουαρίου 2022 08:52
Θεσσαλονίκη: Πολίτες πήγαν να λιντσάρουν Πακιστανό ληστή και τον έσωσαν αστυνομικοί (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Θεσσαλονίκη σημειώθηκε χθες (27/1) ένα πρωτόγνωρο περιστατικό, καθώς αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης γλίτωσαν από λιντσάρισμα έναν Πακιστανό που πήγε να κλέψει κινητό.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, το περιστατικό έγινε στην οδό Τσιμισκή, όταν ένας αλλοδαπός προσπάθησε να κλέψει κινητό από κατάστημα τηλεφωνίας.

Ο φερόμενος ως δράστης, αρχικά έγινε αντιληπτός από άγνωστο άνδρα, ο οποίος αφού τον καταδίωξε στη συνέχεια επιχείρησε να πάρει το νόμο στα χέρια του, καθώς τον έριξε στο έδαφος και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε.

Στο σημείο έφτασαν και διερχόμενοι που τον απείλησαν με λιντσάρισμα. Εκείνη τη στιγμή υπήρξε επέμβαση των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.

Ντροπή και θλίψη στην “καρδιά” της Θεσσαλονίκης: Νεκρός άστεγος από το κρύο

Τραγωδία με έναν νεκρό άστεγο εκτυλίχθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εν μέσω της κακοκαιρίας “Ελπίς”. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, ένας 60χρονος άνδρας πέθανε αβοήθητος από το κρύο, ξαπλωμένος στο πεζοδρόμιο στην καρδιά της πόλης.

Κακοκαιρία “Ελπίδα”: Ντελιβεράς-ήρωας μέσα στο χιόνι γίνεται viral - «Είναι η 5η φορά που πέφτω…» (video)

Όπως αναφέρει το thestival.gr, που δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες, το τραγικό περιστατικό συνέβη στην οδό Αριστοτέλους, το μεσημέρι της Τρίτης (25/1). Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας υπέστη ανακοπή, λόγω υποθερμικού σοκ από το κρύο.

Ένας αστυνομικός του Τμήματος Λευκού Πύργου τον πλησίασε για να τον ρωτήσει αν χρειάζεται κάτι. Τότε, διαπίστωσε ότι ο άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του και κάλεσε το ΕΚΑΒ. Την ίδια στιγμή, ο ίδιος ξεκίνησε τη διαδικασία καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης, σε μία προσπάθεια να σώσει τον 60χρονο.

Μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσαν στο σημείο το όχημα ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ, ένα ασθενοφόρο και μία κινητή μονάδα. Ο 60χρονος διασωληνώθηκε επί τόπου από τον γιατρό της μονάδας και μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, όπου συνεχίστηκε η προσπάθεια ανάνηψης. Δυστυχώς, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share