Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ο δικηγόρος της αποκαλύπτει τι έδειξαν οι κάμερες του ξενοδοχείου!

«Φαίνεται πάρα πολύ...»

28 Ιανουαρίου 2022 00:05
Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ο δικηγόρος της αποκαλύπτει τι έδειξαν οι κάμερες του ξενοδοχείου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Φως» στην πολύκροτη υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που κατά πάσα πιθανότητα θα φθάσουν σήμερα, Παρασκευή (28/01), στη Θεσσαλονίκη από την Ελβετία.

Η 24χρονη μετά τον εφιάλτη που έζησε, όπως εξομολογήθηκε, προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της, έχοντας τη στήριξη των κοντινών της ανθρώπων, ενώ σύμφωνα με το ThessToday η ψυχολογική της κατάσταση είναι ήδη πολύ καλύτερη, με τη βοήθεια και των ψυχολόγων της, καθώς πραγματοποιεί όλο αυτό το διάστημα συνεδρίες.

Έχει μάλιστα επιστρέψει στην εργασία της και επανέρχεται σιγά σιγά στην κανονική της ζωή πριν από το βράδυ που στιγμάτισε τη ζωή της, προκαλώντας της ένα ακόμη τραύμα, μετά τον θάνατο των γονιών της και του συντρόφου της.

«Δεν φοβάται πλέον. Δεν κρύβεται. Ο κόσμος τη στήριξε πραγματικά με όλη του την αγάπη. Νιώθει πως έκανε μία σωστή κίνηση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της, Θανάσης Ζιώγας, σημειώνοντας πως η Γεωργία προσπαθεί με τις πράξεις της να δώσει θάρρος και σε άλλες γυναίκες να βγουν να μιλήσουν.

Η 24χρονη μίλησε άλλωστε δημόσια για τον ομαδικό βιασμό της, προκαλώντας ένα πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης προς το πρόσωπό της, το οποίο δεν έκρυψε ποτέ.

«Καμία μόνη» αναφέρεται σε ένα από τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται, ενώ φίλοι της έχουν κατακλύσει τα προφίλ της στο διαδίκτυο, εκθειάζοντάς την για την τόλμη και την ψυχική δύναμη που επέδειξε. Την παροτρύνουν, επίσης, όπως άλλωστε έχει δηλώσει και η ίδια, να μην κάνει πίσω, και να φτάσει ως το τέλος.

«Άλλες κοπέλες κουκουλώνουν το πρόβλημα και εξακολουθεί να υπάρχει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Γεωργία βγήκε και μίλησε, ώστε να νικήσει ακόμη και τον ίδιο της τον εαυτό. Είναι πολύ δύσκολο. Η κοινωνία όμως την αγκάλιασε, όλοι τη θεωρούν πως είναι ένα δικό τους παιδί. Πλέον δεν μπορεί να της κάνει κανένας τίποτα κακό, η ιστορία της έχει γίνει γνωστή, αλλά δεν θα θέλαμε να επαναληφθεί σε οποιαδήποτε άλλη κοπέλα» πρόσθεσε ο δικηγόρος της.

Καταθέσεις από όλους όσοι βρέθηκαν στο πάρτι

Την ίδια ώρα, η Ανακρίτρια καλεί συνεχώς μάρτυρες που μπορούν να βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο, προκειμένου να δώσουν τη δική τους εκδοχή.

Ήδη κάποια άτομα που βρίσκονταν εκείνο το βράδυ στο επίμαχο πάρτι έχουν περάσει το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου και η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη. Ανάμεσά τους και ο φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι, κάτι βέβαια το οποίο ο ίδιος αρνείται, όπως και ένα ακόμη άτομο το οποίο έδωσε μια διαφορετική εκδοχή των γεγονότων από αυτά που παρουσίασε η 24χρονη.

Από την πλευρά του, τέλος, ο δικηγόρος της Γεωργίας αποκάλυψε τι έδειξαν οι κάμερες του ξενοδοχείου, υποστηρίζοντας ότι «δεν είναι δυνατόν να μην βρεθεί αλκοόλ».

«Μία κοινωνία ολόκληρη ανυπομονεί για τα αποτελέσματα των εξετάσεων, πόσο μάλλον η Γεωργία. Στα βίντεο που παρακολούθησα από τις κάμερες του ξενοδοχείου, φαίνεται πάρα πολύ ζαλισμένη, παραπατάει συνεχώς στην κυριολεξία. Δεν είναι δυνατόν να μην βρεθεί αλκοόλ στις εξετάσεις. Βέβαια, δεν γνωρίζω εάν εντοπιστεί και το χάπι βιασμού, όπως δεν γίνεται να το ξέρει και η ίδια.

Όσοι το δίνουν στα θύματα, γίνεται με έναν πολύ ύπουλο τρόπο, δεν γίνεται καν να ξέρεις τι συμβαίνει. Εάν το ήξερε δεν θα έπινε εκείνο το ποτό. Όπως και αν ήταν καλά θα έφευγε, δεν θα γυρνούσε στο ξενοδοχείο. Όμως όλα αυτά δυστυχώς συνέβησαν» κατέληξε ο δικηγόρος της Γεωργίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share