Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης! Τα πρώτα αποτελέσματα από το DNA (Video)

Στο «φως» οι τοξικολογικές εξετάσεις

27 Ιανουαρίου 2022 16:13
Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης! Τα πρώτα αποτελέσματα από το DNA (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ολοκληρώθηκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που έγιναν στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για να διαπιστωθεί η ύπαρξη ή μη ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό της 24χρονης Γεωργίας που έχει καταγγείλει ότι βιάστηκε σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτι. Παράλληλα, κατασχέθηκαν κινητά και άλλων προσώπων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναμένονται ίσως και αύριο τα αντίστοιχα αποτελέσματα από το εργαστήριο στη Βέρνη, όπου εστάλησαν δείγματα των ούρων της 24χρονης για να εντοπιστεί κυρίως η ύπαρξη ή μη ναρκωτικών ουσιών που έχουν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες στην παράνομη αγορά και δεν μπορούν να αναγνωριστούν από το εργαστήριο του ΑΠΘ.

Όταν ολοκληρωθεί η εξέταση από το εργαστήριο στην Ελβετία, θα παραδοθεί στην εισαγγελία κοινό πόρισμα. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άριας Καλύβα για την εκπομπή, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ενδύματός της. Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν βρέθηκε υλικό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share