Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τέταρτη ημέρα "κακοκαιρίας" και το τηλέφωνο των Δήμων απενεργοποιημένο

Απροσπέλαστες οι μετακινήσεις σε πολλούς Δήμους της Αττικής

27 Ιανουαρίου 2022 11:17
Τέταρτη ημέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία πρωτόγνωρη κακοκαιρία βίωσε η χώρα και συγκεκριμένα η Αττική τις προηγούμενες ημέρες με τα προβλήματα να συσσωρεύονται και να δημιουργούν ένα επικίνδυνο σκηνικό με απροσπέλαστους δρόμους σε πολλούς δήμους.

Όπως έγκαιρα ενημέρωσαν οι ειδικοί, οι τοπικές διοικήσεις θα πρέπει να λάβουν προληπτικά μέτρα για να αντιμετωπίσουν τις επερχόμενες δυσκολίες.

Το μετά ήρθε! Βρισκόμαστε στη 4η μέρα κακοκαιρίας και οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε παγοδρόμια με τους κατοίκους να το παίζουν Πλιούσενκο για να φτάσουν μέχρι το σούπερ μάρκετ και να καλύψουν τις πρώτες ανάγκες και με τον κίνδυνο να τραυματιστούν πολύ σοβαρά. Να σας θυμίσουμε τον ηλικιωμένο στα Μελίσσια που κατέληξε γλιστρώντας στο ολισθηρό οδόστρωμα.

Δήμοι από τα βόρεια προάστια μέχρι το Ζωγράφου, τη Καισαριανή και τον Βύρωνα βρίσκονται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και οι γραμμές των δημοτικών αρχών είναι κατεβασμένες.

Φωνές διαμαρτυρίας από τον Δήμο Ζωγράφου - Σοβαρά προβλήματα ύδρευσης

Το Athensmagazine.gr συνομίλησε με ανθρώπους του Δήμου Ζωγράφου που κατέγραψαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από χθες πολλοί δρόμοι του Δήμου Ζωγράφου αντιμετωπίζουν πρόβλημα ύδρευσης, αφού οι σωλήνες έχουν σπάσει από το πάγο και το απροσπέλαστο οδόστρωμα δεν καθιστά δυνατή τη μετακίνηση της ΕΥΔΑΠ για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Εκτός αυτού οι δρόμοι παραμένουν σε πολλά σημεία απρόσιτοι με το οδόστρωμα να γλιστρά επικίνδυνα και το Δήμο να έχει αποκαταστήσει μόνο 10 στενά από τα 100άδες της περιοχής.

Σημειωτέον, ότι οι λεωφορειακές γραμμές που συνδέονται με τον Δήμο αδυνατούν να προσεγγίσουν τη περιοχή.

Εικόνες σοκ

ζωγραφου
ζωγραφου
ζωγραφου
ζωγραφου

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share