Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός: Κανονικά σήμερα Πέμπτη (27/1) οι εμβολιασμοί για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών

Επαναπρογραμματισμός ραντεβού για όσους αντιμετωπίζουν αδυναμία μετακίνησης

27 Ιανουαρίου 2022 08:56
Κορωνοϊός: Κανονικά σήμερα Πέμπτη (27/1) οι εμβολιασμοί για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κανονικά θα πραγματοποιούνται από σήμερα, Πέμπτη 27/1, οι εμβολιασμοί των ενηλίκων και των παιδιών άνω των 12 ετών που είχαν αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας.

Όσοι πολίτες δεν έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα, μπορούν να μπουν στην πλατφόρμα και να επαναπρογραμματίσουν άμεσα τον εμβολιασμό τους, καθώς υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού.


Οι εμβολιασμοί των παιδιών 5-11 ετών, οι οποίοι θα πραγματοποιούνταν σήμερα και αύριο Παρασκευή στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και σήμερα στο mega εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας», αναστέλλονται. Οι γονείς θα ενημερωθούν με SMS για την ημέρα και ώρα των νέων ραντεβού.

προμηθεας

Οι εμβολιασμοί των παιδιών 5-11 ετών στα υπόλοιπα εμβολιαστικά κέντρα (Νοσοκομεία Παίδων «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού», Γ.Ν. «Ασκληπιείο», Γ.Ν. Ελευσίνας «Θριάσιο», ΓΝΠ «Τζάνειο», ΓΝΔΑ «Αγία Βαρβάρα», ΠΓΝ «Αττικόν», Γ.Ν. Νίκαιας και στα Κέντρα Υγείας Περιστερίου, Αγίων Αναργύρων, Κερατσινίου, Μεγάρων και Σαλαμίνας) θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Όσοι γονείς με τα παιδιά τους δεν μπορέσουν να προσέλθουν σήμερα στα παραπάνω εμβολιαστικά κέντρα, τα στοιχεία τους θα αντληθούν από το σύστημα ώστε να κλειστούν από την Επιχείρηση «Ελευθερία» νέα ραντεβού τα οποία θα αποσταλούν στους πολίτες με SMS.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share