Κυριακή, 29 Μαΐου 2022

Ο «Γολγοθάς» τελειώνει στην Αττική οδό: Ανοίγει στις 8:00 και χωρίς διόδια έως την Κυριακή (30/1)

Πού θα μεταφερθούν τα εγκλωβισμένα οχήματα;

27 Ιανουαρίου 2022 08:05
Ο «Γολγοθάς» τελειώνει στην Αττική οδό: Ανοίγει στις 8:00 και χωρίς διόδια έως την Κυριακή (30/1)
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Το φιάσκο της Αττικής οδού ήταν ίσως και το πιο οφθαλμοφανές από τις συνέπειες της κακοκαιρίας «Ελπίδα», με το «Γολγοθά» να τελειώνει από τις 8 το πρωί της Πέμπτης (27/1), όταν και θα δοθεί πλήρως σε κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος.

Οι διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν άνευ καταβολής διοδίων έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:59, προς διευκόλυνση όλων των οδηγών λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων σε περιφερειακές οδούς, με έγγραφο να δείχνει το πώς φτάσαμε στο φιάσκο.

Πού θα μεταφερθούν τα εγκλωβισμένα οχήματα

Επισημαίνεται επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού και μεταφοράς εκτός Αττικής Οδού των εναπομεινάντων οχημάτων.

Η επιχείρηση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το πρωί με τη μεταφορά των οχημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» πίσω από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, στα Σπάτα.

Προς διευκόλυνση των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι παρακαλούνται να τα παραλάβουν, πραγματοποιούνται δρομολόγια προς το σημείο, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία ΠολιτικήςΠροστασίας, μέσω οχημάτων που εκκινούν από τον κόμβο της Λ. Κηφισίας («Δαχτυλίδι») από τις 9:00 έως τις 19:00.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share