Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στα Ιωάννινα: Νεκρές δύο αδελφές μέσα στο σπίτι τους

Οι πρώτες πληροφορίες

26 Ιανουαρίου 2022 12:40
Τραγωδία στα Ιωάννινα: Νεκρές δύο αδελφές μέσα στο σπίτι τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία στα Ιωάννινα: Νεκρές μέσα στο σπίτι τους βρέθηκαν πριν από λίγο δύο αδελφές 79 και 83 ετών, οι οποίες ζούσαν μόνες τους στο Ωραιόκαστρο Πωγωνίου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια, ενώ απαντήσεις για τα αίτια αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση. Η αστυνομία κάνει έρευνες και για τον εντοπισμό ενός ηλικιωμένου ο οποίος αγνοείται από χθες.

Νεκρές δύο αδελφές μέσα στο σπίτι τους στα Ιωάννινα

Επίσης, τον θάνατο ενός ακόμη βρέφους ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στην ημερήσια επιδημιολογική έκθεσή του για την πορεία της πανδημίας στην χώρα μας.

Ανατριχιαστικό βίντεο από το τροχαίο που στοίχησε τη ζωή του 4χρονου αγοριού

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο, από το τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα 4χρονο αγοράκι, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το παιδί παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στη μέση ενός δρόμου δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας, στα Άνω Πατησίων.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών το άτυχο αγοράκι έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Τροχαία, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το παιδάκι βρέθηκε στη μέση του δρόμου, στην οδό Ταϋγέτου με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα.

Αμέσως μετά το αγοράκι διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παίδων» με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή το τετράχρονο αγοράκι δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share