Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαρτυρία για το χάος στην Αττική Οδό: «Μάς έλεγαν ότι είναι παράνομο να αφήσουμε το αυτοκίνητο!» (Video)

Το ακούσαμε και αυτό!

26 Ιανουαρίου 2022 12:16
Μαρτυρία για το χάος στην Αττική Οδό: «Μάς έλεγαν ότι είναι παράνομο να αφήσουμε το αυτοκίνητο!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζονται οι προσπάθειες απομάκρυνσης των οχημάτων από την Αττική Οδό, με τα προβλήματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Ελπίδα» να παραμένουν και σήμερα. Στο MEGA μίλησε πολίτης ο οποίος περιέγραψε την απίστευτη ταλαιπωρία που πέρασε, εγκλωβισμένος για περίπου 15 ώρες.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία. Ήμουν εγκλωβισμένος 15 ώρες και η τουαλέτα ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι. Το νερό ήρθε πάρα πολύ αργά, γύρω στις 8 το βράδυ. Μας μοίρασαν νερό, κονιάκ και σοκολάτες. Έκανε πολύ κρύο και ένιωθες και τον πανικό του εγκλωβισμού», περιέγραψε ο κύριος.

«Μπήκαμε στην Αττική Οδό από το δαχτυλίδι γύρω στις 10.30 το πρωί, κάναμε περίπου μιάμιση ώρα να φτάσουμε στο σημείο που βρισκόμαστε, και εδώ παγιδευτήκαμε. Στις 12 σταμάτησα να προχωράω εντελώς», συνέχισε.

Η σύζυγός του, μετά από 3-4 ώρες εγκλωβισμού του συζύγου της, επικοινώνησε με την διαχειρίστρια εταιρία της Αττικής Οδού για να ρωτήσει αν μπορεί να αφήσει το αυτοκίνητο στο σημείο και να φύγει.

«Της είπαν ότι είναι παράνομο να αφήσω το αυτοκίνητο και να φύγω. Μετά πήρα το 112. Στις 7-8 ώρες εγκλωβισμού αρχίσαμε να ψάχνουμε τρόπο να φύγουμε. Είχε νυχτώσει και το χιόνι ήταν μισό μέτρο. Προσπάθησα να φύγω από την έξοδο που πάει προς περιφερειακό, αλλά δε γινόταν και έμεινα στο αυτοκίνητο, ελπίζοντας να πάρω το πρώτο δρομολόγιο του προαστιακού», πρόσθεσε.

«Τελικά άφησα το αυτοκίνητο, διανυκτέρευσα σε ξενοδοχείο, και μετά ήρθε συγγενικό πρόσωπο και μας πήρε από εκεί, και έτσι καταφέραμε και φτάσαμε στο σπίτι μας. Στο ξενοδοχείο φτάσαμε με την Πυροσβεστική», κατέληξε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share