Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022

Aegean – Olympic Air: Ποιες πτήσεις ακυρώνονται σήμερα (26/1)

Δώστε βάση όσοι επρόκειτο να ταξιδέψετε!

26 Ιανουαρίου 2022 10:39
Aegean – Olympic Air: Ποιες πτήσεις ακυρώνονται σήμερα (26/1)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Aegean – Olympic Air: Με τροποποιήσεις στις πτήσεις την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου επαναφέρουν σταδιακά το πρόγραμμα δρομολογίων τους η AEGEAN και η Olympic Air.

Σε σχετική ενημέρωση αναφέρονται τα εξής:

«Η AEGEAN ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι καθώς αποκλιμακώνονται οι έκτακτες καιρικές συνθήκες που έπληξαν τη χώρα τις προηγούμενες ώρες και αποκαθίστανται προοδευτικά τα προβλήματα πρόσβασης από και προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας, προχωρά στη σταδιακή επαναφορά του πτητικού της προγράμματος. Ειδικότερα αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 θα ακυρωθούν μόνο οι παρακάτω πτήσεις, ενώ όλες οι υπόλοιπες προγραμματισμένες πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και τα λοιπά ελληνικά αεροδρόμια θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Οι επιβάτες παρακαλούνται να προγραμματίζουν εγκαίρως τη μεταφορά τους στο αεροδρόμιο και να συνεχίζουν να ενημερώνονται για την πραγματοποίηση της πτήσης τους από την ιστοσελίδα της AEGEAN (www.aegeanair.com) και της Olympic Air (www.olympicair.com)».

πτησεισ-ακυρωσεισ

Δωρεάν εισιτήρια από την Aegean: Τρέξτε να προλάβετε!

Σε μια νέα ενημέρωση προχώρησε η Aegean, η οποία κάνει μια εξαιρετική προσφορά προς τους καταναλωτές, που έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια.

Συγκεκριμένα, έως τις 18 Φεβρουαρίου 2022, όσοι παίρνουν προσφορά για ασφάλεια σπιτιού ή αυτοκινήτου από γνωστή ασφαλιστική εταιρεία, δηλώνοντας τον Miles+Bonus λογαριασμό τους, μπαίνουν στην κλήρωση με δώρο εισιτήρια και μίλια από την Aegean, που παράλληλα ανακάλεσε μια απόφασή της.

Έτσι μπαίνετε στο διαγωνισμό

αεροπλανο-πτησεισ

Τα δώρα: Οι δύο πρώτοι νικητές θα κερδίσουν από 2 αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για όλους τους προορισμούς της AEGEAN και της Olympic Air στο εσωτερικό και το εξωτερικό (εξαιρούνται οι φόροι). Ακόμα τρεις τυχεροί θα κερδίσουν από 20.000 μίλια στον Miles+Bonus λογαριασμό τους, τα οποία θα μπορούν να εξαργυρώσουν σε ταξίδια ή συνεργάτες του προγράμματος.

Τρόπος συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι μπαίνουν στη σελίδα της ασφαλιστικής και παίρνουν προσφορά ασφάλισης για το αυτοκίνητο ή το σπίτι. Δηλώνουν τον αριθμό του Miles+Bonus λογαριασμού τους στο πεδίο «Κωδικός Προσφοράς» και επιλέγουν συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Όροι συμμετοχής: Μόνη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν λογαριασμό Miles+Bonus. Όποιος ενδιαφέρεται για τον διαγωνισμό, αλλά δεν έχει Miles+Bonus λογαριασμό, μπορεί να γίνει μέλος του προγράμματος εύκολα και γρήγορα εδώ.

Κλήρωση: Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δυνατή μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου 2022. Στη συνέχεια θα γίνει κλήρωση, για να αναδειχθούν οι πέντε τυχεροί που κερδίζουν είτε εισιτήρια είτε μίλια. Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου 2022 από την ασφαλιστική.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share