Τρίτη, 24 Μαΐου 2022

Ντροπή: Μοίρασαν ληγμένα κρουασάν στους εγκλωβισμένους της Αττικής Οδού!

Αηδία και αίσχος!

26 Ιανουαρίου 2022 09:02
Ντροπή: Μοίρασαν ληγμένα κρουασάν στους εγκλωβισμένους της Αττικής Οδού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ληγμένα κρουασάν έδωσαν οι κρατικές αρχές και μοίρασαν τα στελέχη του Ελληνικού Στρατού που μέσα στη νύχτα κλήθηκαν να κάνουν «σέρβις», στους αποκλεισμένους οδηγούς της Αττικής Οδού! Όπως μαρτυρά και η κάτωθι φωτογραφία τα κρουασάν έπρεπε να είχαν αποσυρθεί από την κατανάλωση!

«Παιδιά, απεγκλωβίστηκε ο πρωθυπουργός μας...;» - Το Twitter «σταυρώνει» τον άφαντο Κυριάκο Μητσοτάκη (photo)

Η χώρα διαλύεται λόγω της κυβερνητικής ανικανότητας και της κακοκαιρίας «Ελπίδα» και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παραμένει άφαντος, με το twitter να τον «σταυρώνει»!

Εκατοντάδες πολίτες έχουν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό. Η χώρα κόπηκε στα δύο το βράδυ της Δευτέρας καθώς έκλεισε η Εθνική Οδός. Οι κεντρικοί δρόμοι της πρωτεύουσας αδιάβατοι. Τα τραίνα σταμάτησαν να κυκλοφορούν και μερικά από αυτά έμειναν εγκλωβισμένα με εκατοντάδες επιβάτες μέσα τους. Η κυβέρνηση αναγκάστηκε να κηρύξει αργία και την Τετάρτη 26/1 καθώς τα πάντα έχουν διαλύσει.

Φυσικά διέρρευσε από το Μαξίμου ότι ο πρωθυπουργός προήδρευσε σε σύσκεψη και στη συνέχεια επικοινώνησε με την Αττική Οδό για να ζητήσει 2.000 ευρώ για τους πολίτες που έμειναν εγκλωβισμένοι επί ώρες. Έτσι για να μας φύγει και η απορία για το πού είναι εξαφανισμένος.

Φυσικά η εξαφάνιση του πρωθυπουργού δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του Τwitter:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share