Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αττική Οδός: «Χιονοθύελλα» προβλημάτων και ταλαιπωρίας! Πώς μπορούν οι πολίτες να βρουν το δίκιο τους - Τι διεκδικούν οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν (Video)

Έρχεται «χιονοστιβάδα» αγωγών μετά το φιάσκο

26 Ιανουαρίου 2022 08:06
Αττική Οδός: «Χιονοθύελλα» προβλημάτων και ταλαιπωρίας! Πώς μπορούν οι πολίτες να βρουν το δίκιο τους - Τι διεκδικούν οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μεσημέρι της Τρίτης ολοκληρώθηκαν οι απεγκλωβισμοί των οδηγών που βρίσκονταν εντός της Αττικής Οδού. Περίπου 4.500 επιβάτες και 2.500 οχήματα εκτιμάται ότι βρέθηκαν εγκλωβισμένοι εντός της Αττικής Οδού τη νύχτα της Δευτέρας, σύμφωνα με στοιχεία της Πολιτικής Προστασίας.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων το πρώτο βράδυ έως και χθες τις πρώτες πρωινές ώρες απεγκλωβίστηκαν περίπου 3.500 άτομα και περίπου 1.800 αυτοκίνητα, ενώ έως τις 18:00 χθες το απόγευμα περίπου 500 οχήματα παρέμεναν ακινητοποιημένα.

Αυτά σε ότι αφορά τα νούμερα του φιάσκου στην Αττική Οδό. Από εκεί και πέρα υπάρχει ορθάνοιχτο το σημαντικότερο κεφάλαιο αυτής της ιστορίας που δεν είναι άλλο από τις αποζημιώσεις όσων ανθρώπων αναγκάστηκαν να περάσουν μέσα στα αποκλεισμένα αυτοκίνητά τους την επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Η οργή των ανθρώπων αυτών δεν φαίνεται να καταλαγιάζει, ούτε από τα 2.000 ευρώ αποζημίωση που ανακοίνωσε η εταιρεία, ούτε από την παραίτηση του Διευθύνοντα Συμβούλου της, Βασίλη Χαλκιά.

Πώς μπορούν οι πολίτες να βρουν το δίκιο τους - Τι διεκδικούν οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν

Είναι ξεκάθαρο, πλέον, και κάθε ώρα που περνάει γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο πως η αποζημίωση των 2.000 ευρώ που ανακοίνωσε η κυβέρνηση μετά από συνεννόηση με την εταιρεία, δεν συγκίνησαν τους παθόντες, οι οποίοι παραμένουν οργισμένοι για τα όσα έζησαν.

Είναι ενδεικτικό πως ήδη, αρκετοί οδηγοί έχουν απευθυνθεί σε δικηγόρους, προκειμένου να καταθέσουν μήνυση σε βάρος της Αττικής Οδού για τη ζημία που υπέστησαν, διεκδικώντας μεγαλύτερες αποζημιώσεις!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share