Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ισχυρή έκρηξη κοντά στους Στύλους του Ολυμπίου Διός στο κέντρο της Αθήνας - Ξέσπασε φωτιά σε διπλανό κτίριο

Πυκνοί μαύροι καπνοί σκέπασαν την περιοχή - Φθορές σε καταστήματα, ένας τραυματίας

26 Ιανουαρίου 2022 07:35
Ισχυρή έκρηξη κοντά στους Στύλους του Ολυμπίου Διός στο κέντρο της Αθήνας - Ξέσπασε φωτιά σε διπλανό κτίριο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, λόγω έκρηξης κοντά στους Στύλους του Ολυμπίου Διός. Προς το παρόν κανείς δεν γνωρίζει από πού προήλθε η έκρηξη, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, προκλήθηκε πυρκαγιά στον ημιώροφο εξαώροφου κτιρίου.

Στο σημείο έχει ήδη σπεύσει η Πυροσβεστική για να σβήσει τη φωτιά με 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ γίνεται και χρήση ειδικού κλιμακοφόρου οχήματος.

Πυκνοί μαύροι καπνοί έχουν σκεπάσει την περιοχή, ενώ έχουν προκληθεί φθορές σε καταστήματα. Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο για να παραλάβει έναν τραυματία. Ο ήχος από την έκρηξη ήταν τρομερά δυνατός. Επίσης, συναγερμός είχε σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. πριν από λίγες ημέρες έπειτα από έκρηξη σε είσοδο συγκροτήματος κατοικιών στην Γλυφάδα.

«Ήταν σαν να σκάει βόμβα»

«Έγινε ένα τεράστιο μπαμ, μετά έγιναν όλα σκοτεινά. Ήταν σαν βόμβα» είπε κάτοικος της περιοχής που μίλησε στην ΕΡΤ. «Κατέβηκα κάτω και είδα ότι έσπασαν όλα από την έκρηξη» δήλωσε δεύτερος κάτοικος.

«Τραντάχτηκε το κτίριο που μένουμε από την έκρηξη. Βγήκα στο παράθυρο και είδα καπνούς από την πλευρά της Συγγρού. Όπως είδα στην τηλεόραση έχουν πάρει φωτιά και διπλανά κτίρια. Η Πυροσβεστική ήρθε πολύ γρήγορα. Τώρα φαίνεται πως έχει πέσει ο καπνός. Η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή» είπε στο MEGA άλλος κάτοικος της περιοχής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share