Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Συγκλονιστική μαρτυρία - Κατάθεση της μητέρα της μπέιμπι σίτερ για τον ιερέα στα Πατήσια: “Είναι τέρας - Είχε προτείνει…”

Σοκάρει η νέα καταγγελία σε βάρος του 37χρονου δράστη

25 Ιανουαρίου 2022 20:16
Συγκλονιστική μαρτυρία - Κατάθεση της μητέρα της μπέιμπι σίτερ για τον ιερέα στα Πατήσια: “Είναι τέρας - Είχε προτείνει…”
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τη 16χρονη, νέα στοιχεία από τις έρευνες των αρχών αποκαλύπτουν ότι ο 37χρονος ιερέας διατηρούσε σχέσεις με μία ακόμη κοπέλα απ’ όταν και αυτή την ανήλικη.

Βιασμός ανήλικης στα Κάτω Πατήσια: Στη φυλακή ο ιερέας για τις αποτρόπαιες πράξεις του

Η νέα περίπτωση αφορά 18χρονη, που λέει, ωστόσο, ότι πήγε μαζί του με τη θέλησή της. Επειδή, όμως, ήταν ανήλικη και βρέθηκε πορνογραφικό υλικό, στον 37χρονο ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη και πλέον τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου και της πορνογραφίας του αποδίδονται κατά συρροή. Η μητέρα της στην κατάθεσή της τον χαρακτηρίζει «τέρας» δηλώνοντας πως δεν ήξερε τίποτα, ενώ αποκαλύπτει πως και στην ίδια είχε προτείνει να συνευρεθούν.

βιασμοσ-ανηλικησ-ιερεασ

«Με τη θέλησή μου»

Η 18χρονη που ήταν στο σπίτι του ιερέα, όταν αυτός συνελήφθη την προηγούμενη Παρασκευή, κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην αστυνομία πως «Ηθελα να έχω έναν πνευματικό που θα με αντιλαμβάνεται αν του μιλούσα. Διαπίστωσα ότι το έβρισκα στον συγκεκριμένο ιερέα. Λόγω της πολύ ισχυρής φιλίας μας πολύ συχνά βοηθούσα την οικογένειά του, ειδικά με το κράτημα των παιδιών τους… Ημουν στο σπίτι του ιερέα με τα παιδιά του και κάποια στιγμή ήρθαν αστυνομικοί από την υπηρεσία για να το ερευνήσουν. Κατέσχεσαν τις ηλεκτρονικές συσκευές που βρήκαν εκεί μεταξύ των οποίων ήταν και το κινητό μου…

Εδώ και 2,5 χρόνια τρέφω συναισθήματα για εκείνον. Το καλοκαίρι του 2019 ήταν η πρώτη φορά που ολοκληρώσαμε τη σχέση μας. Ο,τι έχει γίνει έχει γίνει με τη θέλησή μου, είχα γνώση των πράξεών μου και ό,τι έκανα, ήθελα και το έκανα.

Συνευρισκόμασταν είτε στο σπίτι μου ή στο δικό του, στο αυτοκίνητό του και στο κτίριο που στεγάζεται πλέον το κατηχητικό. Η σύζυγός του δεν το γνωρίζει.

Αν είχε γίνει κάτι χωρίς τη θέλησή μου θα σας το έλεγα αμέσως. Σε μένα δεν έκανε ποτέ κάτι κακό. Του έστελνα και μου έστελνε μηνύματα με ερωτικό περιεχόμενο. Του έχω στείλει γυμνές μου φωτογραφίες και βίντεο δικά μου. Αυτός μου έστελνε αντίστοιχα. Τα περισσότερα τα έχω αποθηκευμένα στο κινητό που έχει κατασχεθεί. Μεταξύ των άλλων που συζητούσαμε είχαμε αναφερθεί και σε τρίτα πρόσωπα σαν φαντασίωση χωρίς όμως να έχουμε κάνει ποτέ κάτι».

Αναφερόμενη στην 17χρονη είπε πως: «Δεν πιστεύω ότι της έχει κάνει κάποιο κακό σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι έχει ασκήσει βία πάνω της. Ειδικά για το διάστημα που κατηγορείται λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορονοϊού όταν οι εκκλησίες ήταν κλειστές, ενώ είχε περάσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και ήταν συνεχώς στο σπίτι. Την ημέρα των γενεθλίων του του κάναμε έκπληξη και ήρθε και η καταγγέλλουσα με οικεία πρόσωπα. Αν την είχε βιάσει, δεν θα ερχόταν».

βιασμοσ-ανηλικησ-ιερεασ

«Είναι πολύ χειριστικός»

Κατάθεση έδωσε και η μητέρα της 18χρονης, που δηλώνει πως δεν γνώριζε τίποτα:

«Η κόρη μου πήγαινε από μικρή στην εκκλησία και πιστεύει πολύ. Και ο δίδυμος αδελφός της είναι παπαδοπαίδι. Βοηθούσαν εθελοντικά στην εκκλησία, τους άρεσε να προσφέρουν.

Τον ιερέα τον αγκαλιάσαμε σαν οικογένεια και είχαμε μαζί του πάρα πολύ καλή σχέση.

Τον είχαμε πνευματικό μας, που του εξομολογούμασταν τα πάντα, και τα παιδιά μας τον έβλεπαν σαν πατέρα τους.

Φανταστείτε ότι πρόπερσι το 2020 και άλλη μία φορά που δεν θυμάμαι πότε ακριβώς, τον είχα εμπιστευτεί και επέτρεψα στην κόρη μου να πάει μαζί του με την οικογένειά του λίγες μέρες διακοπές στο Άργος. Του είχα μιλήσει πριν φύγουν και μου είχε πει «Μην ανησυχείς θα την προσέχω εγώ σαν την οικογένειά μου».

Το σκέφτομαι τώρα και τρελαίνομαι γιατί νιώθω ότι εγώ έστειλα το παιδί μου στο στόμα του λύκου, όχι μόνο εκείνη τη φορά αλλά όλες τις φορές που μου έλεγε η κόρη μου ότι πάω στα παιδιά του και στον ιερέα για να τον βοηθήσω. Την έπαιρνε τηλέφωνο για να πάει και εγώ της το επέτρεπα.

βιασμοσ-ανηλικησ-ιερεασ

Πριν από μήνες, σίγουρα μέσα στο 2021 που ήταν η τελευταία φορά που εξομολογήθηκα σε αυτόν, στο χώρο της εξομολόγησης μου είχε πει ότι θέλει να βρεθούμε σε ιδιωτικό χώρο οι δυο μας για να συνευρεθούμε και να μη φοβάμαι να το δω σαν λύτρωση για την ψυχή μου ή κάτι τέτοιο.

Θυμάμαι μου είπε ότι για να μην δίνουμε στόχο θα νοικιάσει ένα χώρο ή θα έβρισκε ένα χώρο απομονωμένο. Εγώ τον άκουγα και είχα σαστίσει και τότε δεν ξαναπάτησα για εξομολόγηση σε αυτόν.

Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν φανταζόμουν ότι έχεις διανοηθεί να πει κάτι αντίστοιχο και στην κόρη μου.

Είναι τέρας. Πραγματικά πολύ χειριστικός και εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που του δείξαμε και τις αθώες ψυχές των παιδιών μας που τα στέλναμε να τους διδάξει ήθος και σεβασμό σε θεσμούς που τιμά το λειτούργημά του.
Επιθυμώ την αυστηρή του ποινική δίωξη».

Αλλά και ο αδελφός 18χρονης ο οποίος παρέδωσε νέο ακατάλληλο υλικό που βρήκε στο σπίτι στρέφεται κατά του ιερέα: «Ποιος πάπας δέχεται να έχει για ερωμένη ανήλικη και μάλιστα να την πηγαίνει μέσα στο σπίτι του με τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Είναι αισχρός. Είμαι σίγουρος ότι η αδερφή μου απλά έκανε υπακοή και έχει την ψευδαίσθηση ότι έκανε καλά.»

Πηγή: enikos.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share