Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2025

Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Διακοπές ρεύματος: Βλάβες σε 15 γραμμές σε όλη την Αττική – Αναλυτικά, η λίστα

Σε ποια σημεία εξακολουθούν να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα

25 Ιανουαρίου 2022 19:20
Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Διακοπές ρεύματος: Βλάβες σε 15 γραμμές σε όλη την Αττική – Αναλυτικά, η λίστα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κακοκαιρία «Ελπίδα»ΔΕΔΔΗΕ: Από χθες Δευτέρα (24/1) έχει ήδη αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο 80% των περιοχών που αντιμετώπιζαν πρόβλημα λόγω βλαβών όπως ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ, αναφορικά με την πορεία αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν στο Δίκτυο Ηλεκτρικής Ενέργειας από την κακοκαιρία «Ελπίδα».

Ειδικότερα για τις βλάβες ανά περιοχή:

Σε ό,τι αφορά στην Αττική, επιδιορθώνονται οι βλάβες σε 15 γραμμές. Στις περιοχές Αγία Παρασκευή, Παπάγος, Χολαργός, Μαρούσι και Χαλάνδρι υπάρχουν μεμονωμένα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε επίπεδο γειτονιάς. Όπως και νωρίτερα, πιο εκτεταμένα προβλήματα εντοπίζονται στην Ανατολική Αττική και συγκεκριμένα στις περιοχές Νέα Μάκρη, Πικέρμι, Γραμματικό, Καλέντζι, Βουτσά, Λαύριο, Κάτω Σούλι, Μαραθώνας, Καλύβια και Κερατέα, όπου εκεί η αποκατάσταση είναι δυσκολότερη λόγω της δύσκολης πρόσβασης στα σημεία όπου εντοπίζεται το πρόβλημα.

Όσον αφορά στα νησιά, όλες οι βλάβες έχουν αποκατασταθεί πλην ορισμένων χωριών στην περιοχή των Χανίων. Αντίστοιχα, αποκαταστάθηκε το σύνολο των βλαβών στην Εύβοια και έως σήμερα το βράδυ αναμένεται η ηλεκτροδότηση των οικισμών της Αταλάντης.

διακοπεσ-ρευματοσ-κακοκαιρια

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 62χρονος που υπέστη έμφραγμα εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό

Σε κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εμφραγμάτων του Ερυθρού Σταυρού νοσηλεύεται από αργά χθες το βράδυ μετά από έμφραγμα που υπέστη μέσα στο αυτοκίνητο του εγκλωβισμένος οδηγός της Αττικής Οδού.

Ο 62χρονος οδηγός, ο οποίος έχει καρδιολογικό ιστορικό, έπαθε έμφραγμα με αποτέλεσμα γύρω στις 7 το απόγευμα να ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ.

Πάνω από 3,5 ώρες χρειάστηκαν προκειμένου το ασθενοφόρο να προσεγγίσει κάποιο κοντινό σημείο στο αυτοκίνητο του οδηγού, ο οποίος νωρίτερα είχε καταφέρει να ενημερώσει την πολυμελή οικογένεια του.

Ο οδηγός είχε εγκλωβιστεί μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από τον σταθμό διοδίων της Αττικής Οδού στο ύψος της Παλλήνης με κατεύθυνση προς Ελευσίνα και με τελικό προορισμό την Πεύκη.

Τον 62χρονο κατάφεραν να σώσουν πεζοπόροι στρατιώτες, οι οποίοι τον μετέφεραν μέχρι το σημείο όπου βρισκόταν το ΕΚΑΒ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share