Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νέο βίντεο σοκ - Άνω Πατήσια: Η στιγμή που αυτοκίνητο παρασύρει το 4χρονο αγοράκι – Λιποθυμά η μητέρα (Προσοχή: Σκληρές εικόνες)

Το σοκαριστικό ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας

25 Ιανουαρίου 2022 18:10
Νέο βίντεο σοκ - Άνω Πατήσια: Η στιγμή που αυτοκίνητο παρασύρει το 4χρονο αγοράκι – Λιποθυμά η μητέρα (Προσοχή: Σκληρές εικόνες)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα Άνω Πατήσια, με ένα 4χρονο παιδάκι να χάνει τη ζωή του, κάτω από τις ρόδες ενός διερχόμενου οχήματος.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που το παιδάκι ξεφεύγει από τα χέρια του πατέρα του (για τρίτη φορά) και τρέχει προς το δρόμο, προκαλεί σοκ.

Ο οδηγός του οχήματος δεν προλαβαίνει να αντιδράσει και το 4χρονο παιδί τραυματίζεται θανάσιμα από το χτύπημα.

Δευτερόλεπτα αργότερα, η μητέρα σωριάζεται λιπόθυμη όταν αντιλαμβάνεται την τραγωδία που έχει συμβεί, όπως φαίνεται στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, αλλά δυστυχώς ήταν αργά.

Δείτε το φρικτό βίντεο (Προσοχή: Πολύ σκληρές εικόνες)

Ντροπή και θλίψη στην “καρδιά” της Θεσσαλονίκης: Νεκρός άστεγος από το κρύο

Τραγωδία με έναν νεκρό άστεγο εκτυλίχθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εν μέσω της κακοκαιρίας “Ελπίς”. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, ένας 60χρονος άνδρας πέθανε αβοήθητος από το κρύο, ξαπλωμένος στο πεζοδρόμιο στην καρδιά της πόλης.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, που δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες, το τραγικό περιστατικό συνέβη στην οδό Αριστοτέλους, το μεσημέρι της Τρίτης (25/1). Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας υπέστη ανακοπή, λόγω υποθερμικού σοκ από το κρύο.

Ένας αστυνομικός του Τμήματος Λευκού Πύργου τον πλησίασε για να τον ρωτήσει αν χρειάζεται κάτι. Τότε, διαπίστωσε ότι ο άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του και κάλεσε το ΕΚΑΒ. Την ίδια στιγμή, ο ίδιος ξεκίνησε τη διαδικασία καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης, σε μία προσπάθεια να σώσει τον 60χρονο.

Μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσαν στο σημείο το όχημα ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ, ένα ασθενοφόρο και μία κινητή μονάδα. Ο 60χρονος διασωληνώθηκε επί τόπου από τον γιατρό της μονάδας και μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, όπου συνεχίστηκε η προσπάθεια ανάνηψης. Δυστυχώς, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share