Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέα καταγγελία – σοκ για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια: Κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη μπέιμπι-σίτερ του μωρού του (video)

«Είχαμε σχέση από τα 16 μου», υποστηρίζει η ενήλικη πλέον κοπέλα

25 Ιανουαρίου 2022 16:15
Νέα καταγγελία – σοκ για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια: Κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη μπέιμπι-σίτερ του μωρού του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης.

Τα στόματα σιγά - σιγά ανοίγουν και σύμφωνα με τον Alpha, εκτός από το γενναίο κορίτσι που βρήκε τη δύναμη να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του, η οικογένεια μίας ακόμη νεαρής κατήγγειλε τον 37χρονο.

Δείτε επίσης: Υπόθεση βιασμού 17χρονης από ιερέα: «Με ρώτησε ποια είναι η αγαπημένη μου στάση και αν με...» - Τι λέει ο πατέρας του και η νέα καταγγελία εναντίον του

Συγκεκριμένα, ο ιερέας φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά την μπέιμπι σίτερ που κρατούσε το μωρό του, ενώ αυτή ήταν 15,5 ετών.

βιασμοσ-ιερεασ-ανηλικη

Ο ρασοφόρος, βάσει των ίδιων πάντα καταγγελιών, φέρεται να έστελνε επίσης ακατάλληλο υλικό στην ανήλικη, ζητώντας της να κάνει το ίδιο. Την έπαιρνε μάλιστα μαζί του ακόμα και στις διακοπές με την οικογένειά του, ενώ επισκεπτόταν συχνά το σπίτι του ενώ ήταν εκεί και η παπαδιά. Από την πλευρά της, η 18χρονη σήμερα νεαρή υποστηρίζει ότι είχαν «σχέση» με τη θέλησή της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share