Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το ανθρώπινο μεγαλείο εν μέσω... «Ελπίδας»: Η άγνωστη ιστορία με το κοριτσάκι που κουβαλούσε ο αστυνομικός στην πλάτη του (Video)

Μία εικόνα χίλιες λέξεις

25 Ιανουαρίου 2022 14:58
Το ανθρώπινο μεγαλείο εν μέσω... «Ελπίδας»: Η άγνωστη ιστορία με το κοριτσάκι που κουβαλούσε ο αστυνομικός στην πλάτη του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια φωτογραφία με ένα κοριτσάκι που το κουβαλά στις πλάτες του ένας αστυνομικός της ΟΠΚΕ, προσπαθώντας να το απεγκλωβίσει από τα χιόνια στη λεωφόρο Υμηττού - Κατεχάκη. Πίσω από αυτό το παιδί ακολουθεί ένας ακόμα αστυνομικός αλλά και ο πατέρας του κοριτσιού.

Ο πατέρας είχε ακινητοποιηθεί λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα», όπως και πολλοί άλλοι οδηγοί, από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ πήγαινε το κοριτσάκι του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το «Μεσημεριανό Δελτίο» του Alpha, το παιδάκι σήμερα θα έκανε επέμβαση. Οι αστυνομικοί πήραν το παιδάκι στους ώμους και περπάτησαν 2, 5 με 3 χιλιόμετρα μέχρι να φτάσουν στη Δουκίσσης Πλακεντίας. Εκεί είχαν ειδοποιήσει να βρίσκονται συνάδελφοί τους από την Άμεση Δράση και την ομάδα Δίας ώστε να μεταφέρουν τον πατέρα και το παιδί στο νοσοκομείο.

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Συγκλονίζει τραγική ιστορία στην Ανθούσα - «Η γιαγιά μου είναι νεκρή μέσα στο σπίτι της 24 ώρες!»

Μία τραγική ιστορία με φόντο την κακοκαιρία «Ελπίδα» και τα σοβαρά προβλήματα που έχει προκαλέσει στην Αττική, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Μία ηλικιωμένη γυναίκα στην Ανθούσα, έχει πεθάνει εδώ και 24 ώρες από φυσικά αίτια, αλλά δεν μπορεί κανείς να προσεγγίσει το σπίτι της και να την παραλάβει.

Την ιστορία μετέδωσε μία ρεπόρτερ του Mega. «Έχω τη γιαγιά μου νεκρή 24 ώρες μέσα στο σπίτι της στην Ανθούσα. Έχει φύγει από γηρατειά», ανέφερε ο εγγονός της άτυχης γυναίκας. Το σπίτι της ηλικιωμένης είναι αποκλεισμένο από τα χιόνια και δεν μπορεί να προσεγγίσει κανείς, είτε γιατρός είτε από το γραφείο τελετών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share