Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022

Κακοκαιρία "Ελπίδα": Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Αθηνών – Κορίνθου

Διακοπή στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στις περιφερειακές Υμηττού και Αιγάλεω

25 Ιανουαρίου 2022 07:36
Κακοκαιρία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κανονικά διεξάγεται, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ωστόσο έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στις περιφερειακές Υμηττού και Αιγάλεω.

Δείτε επίσης: Κακοκαιρία Ελπίδα: Γονιός αναγκάστηκε να περπατήσει 2,5 χλμ στην Αττική Οδό με το παιδί του στην αγκαλιά

Τι ώρα θα είναι ανοικτά την Τρίτη (25/1) τα σούπερ μάρκετ- Κλειστές τράπεζες, καφετέριες και καταστήματα

Κλειστές θα είναι αύριο (25/1) Τρίτη καφετέριες, ταβέρνες και εστιατόρια στο πλαίσιο της γενικής αργίας ένεκα της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοινώνει ότι, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της ισχυρής χιονόπτωσης και για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας, αύριο, θα παραμείνουν σε αργία (κλειστά) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τράπεζες.

σούπερ μάρκετ τρίτη 25/1

Η αργία της λειτουργίας των ανωτέρω καταστημάτων αφορά στις περιοχές της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, τις Κυκλάδες νήσους, τις Σποράδες νήσους, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Σημειώνεται ότι εξαιρούνται από τον παραπάνω κανόνα τα σούπερ-μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων για τα οποία θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00. Επίσης ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share