Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (25/1)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας

25 Ιανουαρίου 2022 07:13
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (25/1)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τρίτη 25/1! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο. Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση απεγκλωβισμού από στρατό και ΕΚΑΜ στην Αττική Οδό.

Τι ώρα θα είναι ανοικτά σήμερα Τρίτη (25/1) τα σούπερ μάρκετ- Κλειστές τράπεζες, καφετέριες και καταστήματα

Κλειστές θα είναι αύριο (25/1) Τρίτη καφετέριες, ταβέρνες και εστιατόρια στο πλαίσιο της γενικής αργίας ένεκα της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοινώνει ότι, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της ισχυρής χιονόπτωσης και για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας, αύριο, θα παραμείνουν σε αργία (κλειστά) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τράπεζες.

Δείτε επίσης: Κακοκαιρία Ελπίδα: Γονιός αναγκάστηκε να περπατήσει 2,5 χλμ στην Αττική Οδό με το παιδί του στην αγκαλιά

σούπερ μάρκετ τρίτη 25/1

Η αργία της λειτουργίας των ανωτέρω καταστημάτων αφορά στις περιοχές της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, τις Κυκλάδες νήσους, τις Σποράδες νήσους, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Σημειώνεται ότι εξαιρούνται από τον παραπάνω κανόνα τα σούπερ-μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων για τα οποία θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00. Επίσης ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share