Κυριακή, 22 Μαΐου 2022

Τι ώρα θα είναι ανοικτά την Τρίτη (25/1) τα σούπερ μάρκετ- Κλειστές τράπεζες, καφετέριες και καταστήματα

Τα αλλάζει όλα η κακοκαιρία Ελπίδα

24 Ιανουαρίου 2022 22:57
Τι ώρα θα είναι ανοικτά την Τρίτη (25/1) τα σούπερ μάρκετ- Κλειστές τράπεζες, καφετέριες και καταστήματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κλειστές θα είναι αύριο (25/1) Τρίτη καφετέριες, ταβέρνες και εστιατόρια στο πλαίσιο της γενικής αργίας ένεκα της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοινώνει ότι, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της ισχυρής χιονόπτωσης και για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας, αύριο, θα παραμείνουν σε αργία (κλειστά) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τράπεζες.

Δείτε επίσης: Κακοκαιρία Ελπίδα: Γονιός αναγκάστηκε να περπατήσει 2,5 χλμ στην Αττική Οδό με το παιδί του στην αγκαλιά

σούπερ μάρκετ τρίτη 25/1

Η αργία της λειτουργίας των ανωτέρω καταστημάτων αφορά στις περιοχές της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, τις Κυκλάδες νήσους, τις Σποράδες νήσους, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Σημειώνεται ότι εξαιρούνται από τον παραπάνω κανόνα τα σούπερ-μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων για τα οποία θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00. Επίσης ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους.

Κακοκαιρία Ελπίδα: Το απόλυτο χάος στην Αττική Οδό - Οδηγοί εγκαταλείπουν τα αυτοκίνητά τους και πηδάνε μέσα στον προαστιακό

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πρωτοφανείς εικόνες σημειώθηκαν στην Αττική Οδό με τους οδηγούν να εγκαταλείπουν τα αυτοκίνητά τους και να πηδάνε μέσα στον προαστιακό στην Κάντζα.

Η κακοκαιρία και η έντονη χιονόπτωση έχουν οδηγήσει σε πολλά προβλήματα τους πολίτες που ήταν έξω γιατί είχαν δουλειά ή γιατί επέστρεφαν από την εργασία τους, ωστόσο πολλοί δρόμοι έχουν μποτιλιάρει, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν και να μην μπορούν να πάνε πουθενά, παρά να μείνουν στη μέση του δρόμου.

Δείτε επίσης: Κακοκαιρία Ελπίδα: Στέλνουν κουβέρτες και νερά στους εγκλωβισμένους οδηγούς της Αττικής Οδού

Παράλληλα κλειστή είναι η είσοδος στη Μεταμόρφωση. Πολλοί οδηγοί έχουν αγανακτήσει, ενώ υπάρχει κίνδυνος εγκλωβισμού ακόμα και τη νύχτα, καθώς σε λίγες ώρες θα σκοτεινιάσει.

Είναι ενδεικτικό της αγανάκτησης αλλά και της ανησυχίας, ότι οδηγοί έφτασαν στο σημείο να εγκαταλείψουν τα αυτοκίνητα τους στην Αττική Οδό και να πηδήξουν μέσα στις γραμμές του Προαστιακού Σταθμού στην Κάντζα. 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share