Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κακοκαιρία Ελπίδα: Γονιός αναγκάστηκε να περπατήσει 2,5 χλμ στην Αττική Οδό με το παιδί του στην αγκαλιά

Απαράδεκτες εικόνες!

24 Ιανουαρίου 2022 22:04
Κακοκαιρία Ελπίδα: Γονιός αναγκάστηκε να περπατήσει 2,5 χλμ στην Αττική Οδό με το παιδί του στην αγκαλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κακοκαιρία Ελπίδα: Ασύλληπτη είναι η ταλαιπωρία των οδηγών που εγκλωβίστηκαν σήμερα στην Αττική Οδό, τη στιγμή που η κακοκαιρία «Ελπίδα» συνεχίζει την επέλασή της στη χώρα μας.

Σε βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα «Πρώτο Θέμα» διακρίνονται γονείς με τα παιδιά στην αγκαλιά να εγκαταλείπουν τα αυτοκίνητα τους και να περπατούν στον δρόμο προκειμένου να απομακρυνθούν από την Αττική Οδό.

Δείτε επίσης: Κακοκαιρία Ελπίδα: «Βόμβα» από τον Καλλιάνο - Έρχονται χιονοθύελλες σε Αττική και Εύβοια

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο άνδρας που εγκατέλειψε μαζί με το μικρό παιδί το αυτοκίνητο του χρειάστηκε να περπατήσει 2,5 χιλιόμετρα προκειμένου να βγει από την Αττική Οδό.

Δείτε το απαράδεκτο βίντεο:

Κακοκαιρία Ελπίδα: Το απόλυτο χάος στην Αττική Οδό - Οδηγοί εγκαταλείπουν τα αυτοκίνητά τους και πηδάνε μέσα στον προαστιακό

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πρωτοφανείς εικόνες σημειώθηκαν στην Αττική Οδό με τους οδηγούν να εγκαταλείπουν τα αυτοκίνητά τους και να πηδάνε μέσα στον προαστιακό στην Κάντζα.

Η κακοκαιρία και η έντονη χιονόπτωση έχουν οδηγήσει σε πολλά προβλήματα τους πολίτες που ήταν έξω γιατί είχαν δουλειά ή γιατί επέστρεφαν από την εργασία τους, ωστόσο πολλοί δρόμοι έχουν μποτιλιάρει, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν και να μην μπορούν να πάνε πουθενά, παρά να μείνουν στη μέση του δρόμου.

Δείτε επίσης: Κακοκαιρία Ελπίδα: Στέλνουν κουβέρτες και νερά στους εγκλωβισμένους οδηγούς της Αττικής Οδού

Παράλληλα κλειστή είναι η είσοδος στη Μεταμόρφωση. Πολλοί οδηγοί έχουν αγανακτήσει, ενώ υπάρχει κίνδυνος εγκλωβισμού ακόμα και τη νύχτα, καθώς σε λίγες ώρες θα σκοτεινιάσει.

Είναι ενδεικτικό της αγανάκτησης αλλά και της ανησυχίας, ότι οδηγοί έφτασαν στο σημείο να εγκαταλείψουν τα αυτοκίνητα τους στην Αττική Οδό και να πηδήξουν μέσα στις γραμμές του Προαστιακού Σταθμού στην Κάντζα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share