Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κακοκαιρία Ελπίδα: Σύγκρουση τρένων στη Λιβαδειά με τραυματίες

Λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης

24 Ιανουαρίου 2022 21:06
Κακοκαιρία Ελπίδα: Σύγκρουση τρένων στη Λιβαδειά με τραυματίες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λιβαδειά: Αμαξοστοιχία με 200 επιβάτες που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα συγκρούστηκε με τρένο λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Ελπίδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν τραυματιστεί ελαφρά 3 επιβάτες.

Δείτε επίσης: Κακοκαιρία Ελπίδα: Στην Αττική Οδό ο στρατός για να απεγκλωβίσει τους οδηγούς - Γενική αργία την Τρίτη

Κακοκαιρία Ελπίδα Σύγκρουση τρένων στη Λιβαδειά

Η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε λίγο έξω από τη Λιβαδειά εξαιτίας της χιονόπτωσης. Τρένο πήγε στο σημείο να τους παραλάβει και συγκρούστηκε με την ακινητοποιημένη αμαξοστοιχία, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν τραυματιστεί τρία άτομα. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Κακοκαιρία Ελπίδα: Το απόλυτο χάος στην Αττική Οδό - Οδηγοί εγκαταλείπουν τα αυτοκίνητά τους και πηδάνε μέσα στον προαστιακό

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πρωτοφανείς εικόνες σημειώθηκαν στην Αττική Οδό με τους οδηγούν να εγκαταλείπουν τα αυτοκίνητά τους και να πηδάνε μέσα στον προαστιακό στην Κάντζα.

Η κακοκαιρία και η έντονη χιονόπτωση έχουν οδηγήσει σε πολλά προβλήματα τους πολίτες που ήταν έξω γιατί είχαν δουλειά ή γιατί επέστρεφαν από την εργασία τους, ωστόσο πολλοί δρόμοι έχουν μποτιλιάρει, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν και να μην μπορούν να πάνε πουθενά, παρά να μείνουν στη μέση του δρόμου.

Δείτε επίσης: Κακοκαιρία Ελπίδα: Στέλνουν κουβέρτες και νερά στους εγκλωβισμένους οδηγούς της Αττικής Οδού

Παράλληλα κλειστή είναι η είσοδος στη Μεταμόρφωση. Πολλοί οδηγοί έχουν αγανακτήσει, ενώ υπάρχει κίνδυνος εγκλωβισμού ακόμα και τη νύχτα, καθώς σε λίγες ώρες θα σκοτεινιάσει.

Είναι ενδεικτικό της αγανάκτησης αλλά και της ανησυχίας, ότι οδηγοί έφτασαν στο σημείο να εγκαταλείψουν τα αυτοκίνητα τους στην Αττική Οδό και να πηδήξουν μέσα στις γραμμές του Προαστιακού Σταθμού στην Κάντζα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share