Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κακοκαιρία Ελπίδα - Κατεχάκη: Καταγγελία για οδηγό με εγκεφαλικό - Έκκληση για βοήθεια

Προσπαθούν να βοηθήσουν οι υπόλοιποι οδηγοί

24 Ιανουαρίου 2022 20:12
Κακοκαιρία Ελπίδα - Κατεχάκη: Καταγγελία για οδηγό με εγκεφαλικό - Έκκληση για βοήθεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κακοκαιρία Ελπίδα: Καταγγελία έγινε σε ραδιοφωνικό σταθμό για οδηγό με εγκεφαλικό στην Κατεχάκη. Σύμφωνα με την σχετική καταγγελία επιβάτης έχει υποστεί εγκεφαλικό και δεν μπορεί να περάσει.

«Επιβάτης οχήματος στην Κατεχάκη κοντά στο 401 ΓΣΝ έχει υποστεί εγκεφαλικό και προσπαθούν να βοηθήσουν οι γύρω οδηγοί που καλούν τους αρμόδιους.

Δείτε επίσης: Κακοκαιρία Ελπίδα: Το απόλυτο χάος στην Αττική Οδό - Οδηγοί εγκαταλείπουν τα αυτοκίνητά τους και πηδάνε μέσα στον προαστιακό

Η Πολιτεία πουθενά», αναφέρει σε tweet της η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη αναφερόμενη στην καταγγελία που έγινε στον Realfm 9,78.

To σχετικό tweet της Αναστασίας Γιάμαλη:

«Επιβάτης οχήματος στην Κατεχάκη κοντά στο 401 έχει υποστεί εγκεφαλικό και προσπαθούν να βοηθήσουν οι γύρω οδηγοί που καλούν τους αρμόδιους. Η Πολιτεία πουθενά. (Καταγγελία στον
@Realfm978)»

Κακοκαιρία Ελπίδα: Στέλνουν κουβέρτες και νερά στους εγκλωβισμένους οδηγούς της Αττικής Οδού

Το απόλυτο χάος στην Αττική Οδό λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίδα, με τους οδηγούς να κάνουν εκκλήσεις για βοήθεια. Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης έχει ζητήσει από δυνάμεις να πάνε κουβέρτες και νερά σε εγκλωβισμένους οδηγούς.

Δείτε επίσης: Κακοκαιρία "Ελπίδα": Εισαγγελική παρέμβαση για το "έμφραγμα" στην Αττική Οδό

Από το πρωί δεκάδες οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί στην Αττική Οδό. Είναι χαρακτηριστικό πως κάποιοι από τους οδηγούς μην αντέχοντας άλλο την ακινησία, παράτησαν τα αυτοκίνητά τους μέσα στo τούνελ της Δουκίσσης που έχουν ακινητοποιηθεί και έφυγαν με τα... πόδια, λέγοντας πως θα πάνε να τα πάρουν όταν θα βελτιωθεί ο καιρός!



 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share