Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Κακοκαιρία Ελπίδα: Το απόλυτο χάος στην Αττική Οδό - Οδηγοί εγκαταλείπουν τα αυτοκίνητά τους και πηδάνε μέσα στον προαστιακό

Απίστευτες εικόνες!

24 Ιανουαρίου 2022 19:28
Κακοκαιρία Ελπίδα: Το απόλυτο χάος στην Αττική Οδό - Οδηγοί εγκαταλείπουν τα αυτοκίνητά τους και πηδάνε μέσα στον προαστιακό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πρωτοφανείς εικόνες σημειώθηκαν στην Αττική Οδό με τους οδηγούν να εγκαταλείπουν τα αυτοκίνητά τους και να πηδάνε μέσα στον προαστιακό στην Κάντζα.

Η κακοκαιρία και η έντονη χιονόπτωση έχουν οδηγήσει σε πολλά προβλήματα τους πολίτες που ήταν έξω γιατί είχαν δουλειά ή γιατί επέστρεφαν από την εργασία τους, ωστόσο πολλοί δρόμοι έχουν μποτιλιάρει, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν και να μην μπορούν να πάνε πουθενά, παρά να μείνουν στη μέση του δρόμου.

Δείτε επίσης: Κακοκαιρία Ελπίδα: Στέλνουν κουβέρτες και νερά στους εγκλωβισμένους οδηγούς της Αττικής Οδού

Παράλληλα κλειστή είναι η είσοδος στη Μεταμόρφωση. Πολλοί οδηγοί έχουν αγανακτήσει, ενώ υπάρχει κίνδυνος εγκλωβισμού ακόμα και τη νύχτα, καθώς σε λίγες ώρες θα σκοτεινιάσει.

Είναι ενδεικτικό της αγανάκτησης αλλά και της ανησυχίας, ότι οδηγοί έφτασαν στο σημείο να εγκαταλείψουν τα αυτοκίνητα τους στην Αττική Οδό και να πηδήξουν μέσα στις γραμμές του Προαστιακού Σταθμού στην Κάντζα.

Κακοκαιρία "Ελπίδα": Εισαγγελική παρέμβαση για το "έμφραγμα" στην Αττική Οδό

Στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης μπαίνουν οι συνθήκες εγκλωβισμού εκατοντάδων οδηγών στην Αττική Οδό λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης από την κακοκαιρία "Ελπίδα".

Κακοκαιρία “Ελπίδα” - Κραυγή αγωνίας: “Είμαι εγκλωβισμένος με την έγκυο γυναίκα μου” - Σκηνές τρόμου στην Αττική Οδό (video)

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, παρήγγειλε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να αναζητηθούν ενδεχόμενες ευθύνες για το «έμφραγμα» στην Αττική Οδό που έχει ως αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν για ώρες οδηγοί που καταγγέλλουν έλλειψη εκχιονιστικών και σχεδόν παντελή απουσία άλλων οχημάτων που θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν. Στο πλαίσιο της έρευνας που θα διενεργήσει ο αρμόδιος εισαγγελέας θα ερευνηθεί τυχόν ποινικές ευθύνες για την διάπραξη του αδικήματος της διατάραξης ή παρακώλυσης συγκοινωνιών.


 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share