Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Ακίνητοι οι Εύζωνες ενώ το Σύνταγμα «ντύνεται» στα λευκά - Άγρυπνοι φρουροί παντός καιρού (video-photo)

Η Προεδρική Φρουρά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη με έντονη χιονόπτωση

24 Ιανουαρίου 2022 14:33
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Ακίνητοι οι Εύζωνες ενώ το Σύνταγμα «ντύνεται» στα λευκά - Άγρυπνοι φρουροί παντός καιρού (video-photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα χιόνια έφτασαν μέχρι το κέντρο της Αθήνας και οι εύζωνες στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη φόρεσαν τις μπλε σκούρες τσόχινες κάπες τους εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών. Για άλλη μια φορά στέκουν ακίνητοι και κοιτούν το χιόνι που πέφτει στο κέντρο της Αθήνας. Σημειώνεται πως νωρίτερα ενεργοποιήθηκε το 112, για να ενημερώσει τους πολίτες για την επικινδυνότητα της κατάστασης, ζητώντας προσοχή στις μετακινήσεις καθώς και τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν έντονες χιονοπτώσεις.

Σημειώνεται πως από τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας και μέσα στη νύχτα, αναμένουμε να φτάσουμε στο μέγιστο της έξαρσης αυτού του χιονοκύματος που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίδα».

«Θα αρχίσει να το στρώνει αυτό το διάστημα ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας, ακόμη και στα πιο νότια θαλάσσια, παραθαλάσσια τμήματα του νομού Αττικής», σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share